Werken bij Intermedius

Intermedius is een toonaangevend advies & implementatie bureau dat reeds 15 jaar succesvol haar klanten begeleidt. Dit doen wij in de sectoren: overheid, energie en handel. Wij zijn koploper in de markt en willen dit blijven.

Vanuit de kapstok van portfoliomanagement begeleiden we organisaties stap-voor-stap om zowel vanuit de harde als de zachte kant samen te werken. Met energieke en betrokken medewerkers helpen wij organisaties om hun ambities te realiseren. Wij besteden daarbij veel aandacht aan persoonlijke ontwikkeling, zowel qua kennis als vaardigheden.

Meet & Greet | Maak kennis met Intermedius

Wil jij weten hoe het is om bij Intermedius te werken?

Podcast | Ontdek de wereld van werken

en leren bij Intermedius

In deze podcast van Intermedius delen 4 collega’s van Intermedius hun ervaringen over over de X-pert Academy. Rosanne Jansen hen Sean Nijlunsing volgen de academy. Daarnaast haken Diane Dros (vanaf het eerste idee nauw betrokken bij de X-pert Academy) en Nicôle Castelijn (wervingsdeskundige bij Intermedius) aan.

 

Is de vacature van junior organisatieadviseur portfoliomanagement iets voor jou? Beluister de Podcast en ontdek het!

Podcast Intermedius - Rosanne, Sean en Maurice

Vacature

Organisatieadviseur portfoliomanagement

Als organisatieadviseur portfoliomanagement adviseer je organisaties over het inrichten en professionaliseren van portfoliomanagement. Je zorgt voor: focus, betrokkenheid van de stakeholders en een goede borging van de verandering.

Vacature

Junior organisatieadviseur portfoliomanagement

Zoek je een nieuwe dynamische werkomgeving waarin jij je verder kan ontwikkelen? Eentje waar je jouw opgedane ervaring in de praktijk kan brengen? Dan bieden wij jou een uniek ontwikkelingstraject, onze eigen X-pert academy!