Werken bij Intermedius

Intermedius is een toonaangevend advies & implementatie bureau dat reeds 16 jaar succesvol haar klanten begeleidt. Dit doen wij in de sectoren: overheid, energie en handel. Wij zijn koploper in de markt en willen dit blijven.

Vanuit de kapstok van portfoliomanagement begeleiden we organisaties stap-voor-stap om zowel vanuit de harde als de zachte kant samen te werken. Met energieke en betrokken medewerkers helpen wij organisaties om hun ambities te realiseren. Wij besteden daarbij veel aandacht aan persoonlijke ontwikkeling, zowel qua kennis als vaardigheden.

Vacature

Senior organisatie adviseur strategie executie

Als senior organisatieadviseur bij Intermedius help je onze opdrachtgevers hun ambities te realiseren en zo bij te dragen aan het behalen van hun strategische of maatschappelijke doelen. Door jouw inbreng worden verandertrajecten bij onze klanten nog succesvoller. Geïnteresseerd? Lees dan vooral verder!

Vacature

Junior adviseur portfoliosturing

Als organisatieadviseur portfoliosturing sta je midden in het dynamische speelveld van verandertrajecten bij onze opdrachtgevers. Je denkt mee met besturingsvraagstukken bij klanten, analyseert informatie, brengt focus aan, optimaliseert processen en maakt dashboards en rapportages over voortgang en knelpunten.

Meet & Greet | Maak kennis met Intermedius

Wil jij weten hoe het is om bij Intermedius te werken?

Podcast | Ontdek de wereld van werken

en leren bij Intermedius

In deze podcast van Intermedius delen 4 collega’s van Intermedius hun ervaringen over over de X-pert Academy. Rosanne Jansen hen Sean Nijlunsing volgen de academy. Daarnaast haken Diane Dros (vanaf het eerste idee nauw betrokken bij de X-pert Academy) en Nicôle Castelijn (wervingsdeskundige bij Intermedius) aan.

 

Is de vacature van junior organisatieadviseur portfoliomanagement iets voor jou? Beluister de Podcast en ontdek het!

Podcast Intermedius - Rosanne, Sean en Maurice