Werken bij Intermedius

Intermedius is een dynamische organisatie met als doel de samenwerking binnen organisaties te optimaliseren, zodat zij op een flexibele manier succesvol kunnen zijn. Al ruim 10 jaar ondersteunen wij organisaties binnen diverse branches zoals industrie, overheid, energie en finance. Wij zijn in totaal met 25 consultants portfoliomanagement die graag op hun eigen manier het verschil maken, mede mogelijk door de diversiteit aan klanten en opdrachten.

Met de kapstok portfoliomanagement begeleiden we organisaties stap-voor-stap om zowel vanuit de harde als de zachte kant samen te werken. Met ondernemende en enthousiaste medewerkers bieden wij kwaliteit, kennis en positieve energie om organisaties het beste uit zichzelf te laten halen. Om dit te kunnen doen besteden wij veel aandacht aan persoonlijke ontwikkeling, zowel qua kennis als vaardigheden.

Vacature Adviseur Projectbeheersing Fysiek Domein

Wij zijn op zoek naar een adviseur projectbeheersing die zich niet alleen dagelijks in wil zetten voor onze opdrachtgevers, maar die er tevens energie van krijgt om samen Intermedius verder te ontwikkelen. Hierbij krijg je de ruimte om jouw kernkwaliteiten in te zetten en zelf invulling te geven aan activiteiten die jij belangrijk vindt om Intermedius nog beter op de kaart te zetten. Het zou mooi zijn als je in deze rol al ervaring hebt opgedaan bij een gemeente, waterschap, RWS of bijvoorbeeld een ProRail.