Werken bij Intermedius

Intermedius is een toonaangevend advies & implementatie bureau dat reeds 15 jaar succesvol haar klanten begeleidt. Dit doen wij in de sectoren: overheid, energie en handel. Wij zijn koploper in de markt en willen dit blijven. Wij zijn in totaal met 25 consultants portfoliomanagement die graag op hun eigen manier het verschil maken, mede mogelijk door de diversiteit aan klanten en opdrachten.

Vanuit de kapstok van portfoliomanagement begeleiden we organisaties stap-voor-stap om zowel vanuit de harde als de zachte kant samen te werken. Met energieke en betrokken medewerkers helpen wij organisaties om hun ambities te realiseren. Wij besteden daarbij veel aandacht aan persoonlijke ontwikkeling, zowel qua kennis als vaardigheden.

Vacature

Organisatieadviseur portfoliomanagement

Als organisatieadviseur portfoliomanagement adviseer je organisaties over het inrichten en professionaliseren van portfoliomanagement. Je zorgt voor: focus, betrokkenheid van de stakeholders en een goede borging van de verandering.

Vacature

Junior organisatieadviseur portfoliomanagement

Zoek je een nieuwe dynamische werkomgeving waarin jij je verder kan ontwikkelen? Eentje waar je jouw opgedane ervaring in de praktijk kan brengen? Dan bieden wij jou een uniek ontwikkelingstraject, onze eigen X-pert academy!