Contact

Intermedius is gevestigd in een sfeervol kaaspakhuis aan de Museumhaven in Gouda. Kom gerust bij ons langs. Of neem telefonisch of via e-mail contact met ons op.

Bezoekadres
Intermedius BV.
Vest 264a
2801 TZ Gouda

Contactgegevens
info@intermedius.nl
0182-519115

Neem contact op

Vul onderstaand formulier in om een afspraak te maken of je vraag te stellen. Wij bellen of mailen je dan terug.
  Door het formulier te verzenden geef je toestemming aan Intermedius om jouw gegevens op te slaan en verwerken volgens het privacybeleid. Daarnaast geef je toestemming aan Intermedius om contact met je op te nemen.

  Het kantoor van Intermedius in de museumhaven van Gouda

  Routebeschrijving

  Met de auto

  Neem op de A12 afslag 11 Gouda richting Gouda. Ga richting de Goudse Poort/N452. Rijdt bij de stoplichten rechtdoor. Ga vervolgens rechtdoor op Nieuwe Gouwe Oostzijde. Vervolg de weg naar Hoge Gouwe. Sla rechtsaf naar de Nonnenwater. Volg de weg, deze gaat over in Raam. Aan het einde van de weg sla je rechtsaf. Je kan (betaald) parkeren naast ons pand.

  Openbaar vervoer

  Vanaf station Gouda is het ongeveer 15 minuten lopen naar ons kantoor. Verlaat het station aan de stadskant en volg de zwarte borden richting ‘Markt’. Bij de markt volg je de straat, en aan de andere kant van de markt de zwarte borden ‘Museumhaven’. Hieraan ligt ons kantoor.