Werken bij Intermedius

Aan de slag bij de koploper in Nederland?

Als consultant bij Intermedius sta je elke dag midden in het dynamische speelveld van verandertrajecten. Er worden keuzes gemaakt en zo maak je echt impact! Ga jij voor echte verbinding en heb je een scherp oog voor de cultuur en gestelde doelen? Ontdek dan hoe je bij Intermedius je zwarte band in portfoliosturing behaalt.

Intermedius helpt organisaties om de juiste keuzes te maken. Keuzes die helpen om de strategische doelstellingen te behalen. We zorgen voor meer structuur en voor energie in de organisatie. Stap voor stap. Zo werkt iedereen samen aan dezelfde doelen.

Wat kun je verwachten?

Als consultant maak jij het verschil in de verandertrajecten van onze klanten. Als sparringpartner ben je een onmisbare schakel in het succes van projecten, programma’s, initiatieven en (Agile) portfolio’s. Vind jij je werkgeluk in het aanpakken van maatschappelijke thema’s? Dan zit je goed bij Intermedius. Met klanten denk je namelijk mee over besturingsvraagstukken, breng je focus aan en zorg je dat er met plezier, energie en commitment wordt samengewerkt aan dezelfde doelen. Elke dag is anders.

Met jouw ervaring en skills kun je processen optimaliseren. Je zorgt voor effectieve en daadkrachtige besluitvorming op basis van de juiste informatie. Zo betrek je alle stakeholders en weet je wat er nodig is om iedereen mee te krijgen in de verandering. Dat doe je samen met je teamleden, de opdrachtgever(s) en stakeholders. Midden in het dynamische speelveld van de centrale en decentrale overheid, de energiemarkt en/of zakelijke dienstverlening.

Benieuwd waar collega’s enthousiast van worden?

Natúúrlijk staan de collega’s van Intermedius voor je klaar! Eén keer per maand komen we samen. Dan delen we graag ervaringen en kennis met elkaar, zodat iedereen zich blijft ontwikkelen. Dat doen we onder andere met opleidingen, intervisie en interne masterclasses. En natuurlijk staat er ook vaak een leuke activiteit op de planning. Beluister snel waar onze collega’s nog meer enthousiast van worden!

Consultants Rosanne en Sean begonnen in de X-pert Academy. Voor beiden een belangrijke factor in hun keuze voor Intermedius. “In dit traject leer je echt van goede collega’s en experts. Het is echt ‘learning on the job’ en meteen toepasbaar in de praktijk.”

Onze consultants aan het woord over de X-pert Academy

Nadenken

Wat is er nodig om een bepaalde keuze voor elkaar te krijgen voor een organisatie? Maurice, Bob en Diane van Intermedius gaan de diepte in. “Je komt met portfoliomanagement in aanraking met alle facetten van een organisatie. Het ene moment zijn dat financiën, dan weer HR.” Ze bespreken waarom het véél meer is dan ‘lijstjes maken’.

Onze consultants aan het woord over portfoliosturing

Presentatie Intermedius
Afronding x-pert academy

X-pert Academy

Ben je op zoek naar een dynamische werkomgeving waar jouw ontwikkeling centraal staat? Speciaal voor ambitieuze young professionals bestaat de X-pert Academy : jouw (persoonlijke) ontwikkeltraject dat 1,5 jaar duurt. Naast je opdracht(en) bij klanten duik je om de week in verschillende onderwerpen. Zo leer je wat het betekent om een goede organisatie-adviseur te zijn met:

  • Veranderkundige methodieken
  • Het vergroten van je persoonlijke effectiviteit met ‘zachte’ vaardigheden
  • Het overwinnen van obstakels door intervisie met jaargenoten en buddy’s
  • Certificaten zoals MoP, SAFe en Lean Portfoliomanagement.

Leer ons kennen

Module x-pert academy van Intermedius afgerond
Collega's schudden handen
Teamuitje Intermedius 2022
Themasessie bij Intermedius op kantoor
Bloemen en collega's
Bootje varen in Gouda tijdens Intermedius uitje

Vacatures

Consultants en organisatie-adviseurs opgelet: Intermedius groeit! We willen onze klanten natuurlijk blijven helpen met het realiseren van hun ambities. Daarom zoeken wij altijd nieuwe collega’s. Ontdek snel welke vacature het beste bij jou past.

Veelgestelde vragen

Hoe ziet het sollicitatieproces eruit?

Zodra je sollicitatie bij ons binnen is, nemen wij telefonisch contact met jou op. Daarna volgen drie afspraken. Het eerste gesprek is oriënterend. Het tweede gesprek is verdiepend: we kijken of onze ambities voldoende op elkaar aansluiten. Het laatste gesprek is een korte presentatie waarin jij deelt hoe je tegen ons vakgebied en onze kernwaarden aankijkt. Aansluitend ontvang je een aanbod vanuit ons. Het uitgangspunt is om dit traject binnen drie weken af te ronden.

Welke ervaring heb ik nodig?

Dit verschilt per functie. Voor deelname aan de X-pert Academy heb je bij voorkeur al enige ervaring. Is dat in de consultancy? Dan is dat mooi meegenomen! Dit kan ook een traineeship zijn.

Bij welke klanten kom ik terecht?

Onze klanten zijn voornamelijk rijksoverheid, uitvoeringsinstanties, waterschappen, provincies, gemeenten, de energiemarkt en zakelijke dienstverlening. Zie voor meer info onze pagina over ‘markten’.

Wat voor ontwikkelmogelijkheden biedt Intermedius?  

Denk o.a. aan masterclasses, intervisie, de X-pert academy, individuele opleidingen en certificaten.

Hoeveel (sociale) activiteiten worden er georganiseerd?  

Veel! Wij komen maandelijks samen. Vaak wordt tijdens zo’n samenkomst een stuk inhoud gecombineerd met ontspanning, zoals borrels, eten, kookworkshops, survivallen of een boottocht. Daarnaast organiseren we ieder jaar een meerdaags uitje.

Wat voor contract krijg ik?

Onze insteek is een contract voor onbepaalde tijd.

Kan ik een keer (virtuele) koffie met iemand van Intermedius drinken?

Jazeker! Bel of mail ons op 0182-519115 of hr@intermedius.nl. We plannen direct een koffiemomentje in.

Wat houdt de X-pert Academy in?

Het is een werk-leertraject van anderhalf jaar. Naast je werk bij de klanten ga je in een klein team aan de slag om jouw kwaliteiten en ambities verder te ontwikkelen. Lees er alles over op X-pert Academy-pagina.

Hoe ziet het salaris eruit?

Voor junioren ligt het salaris tussen de € 45.000 en 60.000 per jaar.
Voor medioren tussen de € 60.000 en € 75.000 per jaar.
Voor senioren tussen de € 70.000 en € 80.000 per jaar.

tim schouwenburg
Bart Stroes

Ontmoet het team

Energieke, betrokken mensen. Die dagelijks gaan voor tastbaar resultaat en unieke oplossingen. Wij zorgen voor verbinding, weten wat er speelt en maken het mogelijk om samen één kant op te bewegen. Gezamenlijk creëren we een basis voor verbetering en groei van de organisatie. We staan klaar voor onze opdrachtgevers én voor elkaar. Zo zijn onze mensen. Wil je ons team beter leren kennen?