Vacature

Senior Consultant portfoliomanagement

(3-8 jaar ervaring)

Als senior consultant werk je, individueel of in teamverband, bij toonaangevende Nederlandse organisaties. Je helpt onze opdrachtgevers hun ambities te realiseren en zo bij te dragen aan het behalen van hun strategische of maatschappelijke doelen. Dit doe je door focus aan te brengen, stakeholders actief te betrekken en te zorgen voor goede informatievoorziening. Hierdoor is de klant beter in staat op tijd besluiten te nemen en bij te sturen op hun veranderportfolio.

Wat neem jij mee

 • Een afgeronde academische opleiding (Bedrijfskunde, Economie of Informatie management)
 • 3-8 jaar ervaring als bijvoorbeeld organisatieadviseur, portfoliomanager, portfolio-adviseur, en/of Agile organisatie coach.
 • Je bent proactief en in staat om data en rapportages te analyseren en interpreteren.
 • Een visie op hoe je strategie aan executie koppelt.
 • De wens en de wil om Intermedius als organisatie door te ontwikkelen.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wat bieden wij jou

 • Een arbeidscontract voor onbepaalde tijd.
 • Een mobiliteitsvergoeding.
 • Een ambitieus en gezellig team van 25 consultants om mee samen te werken.
 • Uitdagende projecten binnen verschillende branches.
 • Regelmatige bijeenkomsten waar kennis delen en fun centraal staan.

Je komt te werken bij hét nummer 1 adviesbureau van Nederland in ons vakgebied volgens Consultancy.nl.
De werklocaties zijn met name in de Randstad, de driehoek Utrecht, Rotterdam, Amsterdam. Veelal wordt er hybride gewerkt waardoor je meer tijd overhoudt voor andere leuke dingen.

Wil je meer weten?

Neem contact op met Otto ten Dam (06-10 01 13 86) of Nicôle Castelijn (06-30 82 81 58).

Je kan natuurlijk ook direct je cv mailen naar hr@intermedius.nl. Een motivatiebrief is niet nodig. We starten liever met een informeel gesprek (telefonisch of op kantoor), om te horen wat je zoekt en drijft.

Wil je kennismaken met een van onze collega adviseurs om te horen hoe het is om bij ons te werken? Dan organiseren wij dit uiteraard graag voor je.

Post it's uitwerken

Over Intermedius

Volledig gespecialiseerd in portfoliosturing? Dat is Intermedius. Al bijna 20 jaar helpen we organisaties met het maken van (strategische) keuzes en besluiten. We richten de besluitvorming zo in dat organisaties klantgericht en wendbaar zijn. Onze betrokken consultants helpen jouw organisatie met de gewenste inzichten. Om met de juiste mensen op de juiste plek samen te werken aan hetzelfde doel. Om ambities écht te realiseren.

Sollicitatieprocedure

1. Stuur je cv in

Je ontvangt binnen 3 werkdagen een reactie van onze recruiter via e-mail of telefoon. Is er voldoende aansluiting?

2. Eerste van 3 gesprekken

Dit is een kennismakingsgesprek met als doel elkaar beter te leren kennen. Wat is jouw motivatie om bij Intermedius te solliciteren? En hoe kunnen wij jou helpen jouw ambities verder te realiseren? Uiteraard komen ook de ambities van Intermedius aan bod en jouw rol hierin.

3. Tweede gesprek. Je komt steeds dichterbij …

Tijdens dit gesprek gaan we dieper in op wie jij bent, jouw werkervaring én wat jouw ambities zijn. Daarnaast zijn we benieuwd hoe jij tegen ons vakgebied aankijkt. Bij dit gesprek zal naast één van de partners ook een consultant aansluiten. Vraag haar/ hem de hemd van het lijf hoe het is om bij Intermedius te werken.

4. Presentatie. Het wordt nu wel echt serieus

Laat ons zien hoe jij jouw rol binnen Intermedius ziet. Wat ga jij ons bieden én wat heb jij hiervoor nodig? Daarnaast geef je aan hoe jij aansluit bij onze organisatie o.b.v. onze kernwaarden. Na afloop hoor je direct of we jou een voorstel doen en hoe deze eruit ziet.

5. Gefeliciteerd. Je werk bij de absolute top in Nederland!

Welkom in ons team! We gaan ervoor zorgen dat je iedereen zo spoedig mogelijk leert kennen.