• Home
  • Nieuws
  • Dynamiek, nieuwe schoenen en prioriteren binnen een portfolio aan projecten en programma’s

Dynamiek, nieuwe schoenen en prioriteren binnen een portfolio aan projecten en programma’s

Intermedius was aanwezig op het BPUG seminar 2022 met het thema ‘Nieuwe schoenen’.

Een grote gepassioneerde groep project- programma- en portfoliospecialisten wisselen kennis en kunde uit tijdens het BPUG seminar. Geen vluchtige sessies waar je geprikkeld wordt over een bepaald onderwerp maar echt de diepte in met één actuele casus en een vaste groep mensen. Een mooie tegenhanger in deze tijd van juist korte, vluchtige informatie inname. Er zijn veel routes waar portfoliomanagement centraal staat. Als expert in portfoliosturing zijn wij natuurlijk heel blij met alle aandacht voor ons prachtige vakgebied.

De aftrap werd verzorgd door Nederlands kampioen baanwielrennen en coach van het jaar Hugo Haak. Hij nam ons mee in zijn persoonlijke ervaringen van het moeten missen van de Olympische spelen, zijn carrière als coach van een topteam en de worsteling met de vraag: wat maakt jou/mij een goede coach? De ervaringen vanuit die veranderingen, zet hij nu in bij zijn huidige werk.

Na de key-note volgen alle deelnemers een één van de vijf routes. De route van Intermedius trapte af met een kijkje in de wereld van portfoliomanagement en prioriteren. Het was leuk om hier een aantal bekende vanuit de Portfoliomanagement Awards te treffen.

Na de pauze was er een zeer vermakelijke energizer. Nooit gedacht dat we op een zakelijk event de longen uit ons lijf zouden schreeuwen…📣. Daarna allemaal weer snel terug naar de gekozen route. De deelnemers kwamen heel enthousiast uit onze sessie: ‘als iedereen zou doen wat ie moet doen dan zou het een stuk makkelijker zijn. Dus hou je aan je prioriteiten.’, aldus één van de deelnemers.

Tijdens de afsluiting hebben we nog even bewogen met de veranderfitness van Marieke van Laar. Stiekem wel even fijn, na toch een dagje binnen zitten en weinig beweging. En de boodschap die we meekregen vanuit de BPUG voordat de borrel begon: ‘verscheep wat je geleerd hebt’.

Wil jij ook graag meer weten over prioriteren binnen je portfolio? Neem dan contact op met Otto ten Dam.

Otto ten Dam

Managing Partner
otto.tendam@intermedius.nl