Events

Round table Portfoliomanagement voor gemeenten

Als portfoliomanager staat u vaak alleen en zijn er maar weinig mede experts om mee te sparren. Hoe nuttig zou het zijn om kennis en ervaringen uit te wisselen met portfoliomanagers van andere gemeenten?

De round tables van Intermedius bieden deze mogelijkheid! Drie keer per jaar komen portfoliomanagers van de gemeentelijke overheid bijeen.

#3 Welke resource balancing en tooling gebruiken we
voor portfoliosturing?

Excel, Fortes Change Cloud, MS Project, JIRA, ProjectComfort. Er zijn veel tools die u helpen met het verschaffen van inzicht in de portfolio en resource balancing. Wat maakt een applicatie geschikt om het portfoliosturingsproces in alle aspecten te
ondersteunen?

Doel van deze round table is dat deelnemers binnen hun organisatie inzichten meenemen die hen helpt bij een betere keuze of een betere inzet van tooling.

Wat gaat u doen?

Obstakels aanpakken die er spelen bij de realisatie van de strategie van uw gemeente als geheel en van de afzonderlijke domeinen/diensten.

U krijgt uitleg, deelt ervaringen en er is discussie.
U krijgt talloze praktijkvoorbeelden; van tools tot methoden tot voorkomende dillema’s.
U leert van de andere deelnemers.

Waar en wanneer?

  • Datum: donderdag 16 november 2023
  • Tijd: 15:00-17:00 uur met aansluitend een borrel (inloop vanaf 14:30)
  • Locatie: Volgt

Reserveer uw plek voor 16 november!

Enthousiast? We houden het aantal deelnemers beperkt tot maximaal 15, dus wacht niet te lang met het reserveren van uw plek!

Geïnteresseerd, maar twijfelt u nog een beetje? Mail ons, dan plannen we een telefonische kennismaking in. In dat gesprek vertellen wij over de round table en vragen we naar uw behoeftes.