• Home
  • Blogs
  • Round table portfoliomanagement voor gemeenten
Blogs

Round table portfoliomanagement voor gemeenten

Op donderdag 30 maart 2023 organiseert Intermedius een round table voor portfoliospecialisten bij gemeenten. Het is de eerste editie van een reeks van drie round tables dit jaar. Bij deze eerste editie zal het vraagstuk: Hoe enthousiasmeer je je omgeving voor de implementatie van portfoliomanagement? centraal staan.

Waarom een round table?

Organisator Winnie Weintré van Intermedius: “Het doel van deze round table is dat deelnemers bruikbare ervaringen en tips naar hun eigen werkomgeving meenemen.” Anoek Zijderveld vult aan: ”Intermedius is altijd een groot voorstander van kennisdeling. Zo organiseren wij naast deze round table reeks ook jaarlijks de Portfoliomanagement Awards en interviewen we mensen binnen het vakgebied portfoliomanagement in de podcast ‘Het moet weer anders’.”

Collega Marije van den Berg ziet dat er een groot enthousiasme is voor de round table. “Het is een mooie mix tussen grote en kleinere gemeente, die allemaal hun eigen uitdaging en successen hebben op portfoliomanagement gebied. We kijken er naar uit om van elkaar te leren.”

Ronde twee en drie

Er vinden in 2023 nog twee round table edities plaats:

  • 27 juni: M_o_P of SAFe of nog iets anders?
  • 16 november: Welke tooling gebruiken wo voor portfoliomangement?

Meer informatie

Meer informatie is te vinden op: https://bit.ly/Roundtable30maart2023