• Home
  • Nieuws
  • Intermedius opnieuw verkozen tot beste adviesbureau voor project-, programma-, en portfoliomanagement

Intermedius opnieuw verkozen tot beste adviesbureau voor project-, programma-, en portfoliomanagement

Intermedius is voor het tweede jaar op rij door consultancy.nl verkozen tot één van de beste adviesbureaus voor project- programma- en portfoliomanagement door Consultancy.nl. Naast deze diamant rating behaalt het bureau ook 3 golden ratings in de branches gemeente, luchtvaart en nuts en 2 silver ratings binnen de financiële sector en het openbaarvervoer. 200 adviesbureaus zijn beoordeeld op de verleende diensten, reputatie, benchmarks van analisten, kennisleiderschap en meer. De ranking van consultancy.nl is een belangrijke benchmark binnen de zakelijke dienstverlening branche.

Intermedius bouwt verder aan hun koppositie als expert in portfoliosturing

Otto ten Dam en Frank Wiersma, managing partners van Intermedius, zijn weer ontzettend blij met deze koppositie. “Het is geweldig om deze erkenning te krijgen voor al onze expertise en betrokkenheid bij portfoliomanagement vraagstukken”, aldus Wiersma. Ten Dam vervolgt: ”Ik ben heel trots op onze groei in 2022. Samen met de opdrachtgevers zetten we de methodiek en werkwijze neer om keuzes te maken waardoor er pro-actief en beheerst gestuurd en geanticipeerd kan worden. Wij bedanken dan ook graag al onze relaties voor het vertrouwen en de prettige samenwerking.”

Ranking van consultancy.nl

De beste adviesbureaus van Nederland 2022 ranking zet consultancybureaus in de schijnwerpers die een reputatie hebben weten op te bouwen als de meest vertrouwde, deskundige en invloedrijke partijen van ons land. Lijsten van topadviesbureaus zijn opgesteld voor zo’n 40 sectoren en 40 expertisegebieden.

De methodologie is gebaseerd op een analyse over verschillende dimensies, waaronder dienstverlening, reputatie, benchmarks van analisten, awards, online voetafdruk, kennisleiderschap en populariteit op de Consultancy.org platforms (met name Consultancy.nl). Bureaus opgenomen in de ranking zijn gesorteerd langs vijf niveaus: Diamond, Platinum, Gold, Silver en Bronze.

Alle adviesbureaus met een aanwezigheid in Nederland komen in aanmerking voor de ranking. Er is geen opt-in voor deelname, ook werken we niet met shortlists of andere (financiële) drempels die partijen mogelijk kunnen uitsluiten van deelname.

Otto ten Dam

Managing Partner
otto.tendam@intermedius.nl

Frank Wiersma

Managing Partner
frank.wiersma@intermedius.nl