Groene kantoordag voor Green Friday

Intermedius doet mee aan Green Friday! Lees hieronder welke initiatieven we hebben ondernomen.

Intermedius is partner van de Green Friday beweging. Op vrijdag 23 november 2022 is het Green Friday. Géén Black Friday kortingsacties die ervoor zorgen dat we met z’n allen de aarde nog meer uitputten.

Groene kantoordag

Vanuit Intermedius hebben we er een groene kantoordag van gemaakt met o.a.…

🥬 vega (groene) lunches

🚲 fietsen naar kantoor

💻 E-mail opruimen

🥤 Geen wegwerpbekertjes

Daarnaast geven wij vandaag ook iets terug aan de aarde: bomen. Samen met TreesforAll planten wij 25 bomen in het Green Friday Forest. 🌳 Een boom voor iedere medewerker van Intermedius. Zo zetten we ons samen in voor een groene en gezonde aarde. 💚

Plant je ook een boompje mee? Ga naar https://treesforall.nl/greenfriday.

Green Friday Certificaat Intermedius

Wat is Green Friday?

Op Green Friday maken we een statement tegen Black Friday: de dag waarop schreeuwende kortingen en goedkope deals ons om de oren vliegen. Op deze manier werkt Black Friday impulsaankopen en overconsumptie enorm in de hand. En daarmee putten we onze aarde in rap tempo uit.

Bij Trees for All geloven we dat het anders kan én moet. Daarom gaan wij op Black Friday voor Green Friday. We moedigen bedrijven en consumenten aan om te investeren in een groene planeet. Hoe? Door geen Black Friday deals aan te bieden of te kopen. En door de aarde iets terug te geven: bomen voor het Green Friday Forest!

In 2021 deden 366 bedrijven en duizenden consumenten mee met Green Friday. Samen hebben we toen bijna 38.000 bomen geplant. Daar doen we dit jaar, op vrijdag 25 november, samen met jou graag een schepje bovenop.