• Home
  • Nieuws
  • BPUG 2022: Workshop van Intermedius: Portfoliosturing

BPUG 2022. Workshop van Intermedius: Portfoliosturing

Op het BPUG seminar met het thema ‘Nieuwe schoenen’ verzorgt Intermedius een workshop over portfoliosturing.

Op woensdag 23 november 2022 vindt het BPUG seminar plaats in Vergadercentrum Domstad in Utrecht. Dit jaar staat het thema ‘Nieuwe schoenen’ centraal. Intermedius verzorgt een route gedurende de gehele dag, waarin de deelnemers een echte deep-dive in het thema portfoliosturing maken.

Serious game, klantcasus en wat kan ik er morgen mee?

Tijdens deze route neemt Otto ten Dam (managing partner bij Intermedius) je mee in de wereld van portfoliosturing. We trappen af met een serious game waarin de kaders van het werkveld worden neergezet. Deze kaders zijn leidend bij de klantcasus die deelnemers vervolgens gezamenlijk (in subgroepen) aanpakken. Geen tijd dus om achterover te leunen en kennis te absorberen… Nee! Handen uit de mouwen. Het laatste uur worden de vergaarde inzichten omgezet naar zaken waar deelnemers binnen hun organisatie het komende jaar mee aan de slag kunnen.

Intermedius op sponsormarkt

Intermedius zal de gehele dag aanwezig zijn op de sponsormarkt. Onze consultants voorzien deelnemers van informatie en hebben een actieve bijdrage in de kennisdeling op deze dag. Aan het einde van de dag is er niet alleen veel kennis vergaard, maar ook een uitgebreid netwerk opgebouwd.

Over BPUG 2022

Op het BPUG seminar 2022 leren deelnemers van praktijkverhalen en lessons learned van vakgenoten. In het middendeel van het seminar bewandelen deelnemers één van de vijf routes. Daarnaast is er tijdens de pauzes volop gelegenheid om te netwerken met vakgenoten. Bekijk het gehele programma en de inschrijfmogelijkheden.

Otto ten Dam

Managing Partner
otto.tendam@intermedius.nl