Als consultant sta je midden in het dynamische speelveld van verandertrajecten bij onze opdrachtgevers. Je denkt mee met besturingsvraagstukken bij klanten, analyseert informatie, brengt focus aan, optimaliseert processen en maakt dashboards en rapportages over voortgang en knelpunten. Met jouw ervaring en skills ben je gesprekspartner van je mede teamleden, de opdrachtgever(s) en de stakeholders. Jij bent een onmisbare schakel in het succes van projecten, programma’s, PI evenementen.

Wat neem jij mee

 • Een afgeronde academische opleiding.
 • 1-3 jaar werkervaring.
 • Het beste uit jezelf én je team willen halen.
 • Creatieve, positieve en oplossingsgerichte houding.
 • Niet bang zijn om jezelf te profileren.
 • Gevoel voor analyseren, menselijke verhoudingen, plannen en structureren.
 • De wens en de wil om Intermedius als organisatie door te ontwikkelen.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wat bieden wij jou

 • Je gaat werken bij het nr 1 adviesbureau van Nederland in ons vakgebied.*
 • Een arbeidscontract voor onbepaalde tijd.
 • Ons eigen Intermedius opleidingstraject, de X-pert Academy, van 1,5 jaar waarin je jezelf verder ontwikkelt zowel vakinhoudelijk als in persoonlijke groei en verdieping.
 • Een ambitieus en gezellig team van 25 consultants om mee samen te werken.
 • Uitdagende opdrachten binnen projecten in verschillende branches.
 • Regelmatige bijeenkomsten waar kennis delen en fun centraal staan.
 • Een goed jaarsalaris ( tussen de € 45.000,- en € 60.000,- ).

De werklocaties zijn met name in de Randstad, de driehoek Utrecht, Rotterdam, Amsterdam. Veelal wordt er hybride gewerkt waardoor je meer tijd over houdt voor andere leuke dingen!

Onze consultants aan het woord over de X-pert Academy

Nadenken

Wil je meer weten?

Neem contact op met Otto ten Dam (06-10 01 13 86) of Nicôle Castelijn (06-30 82 81 58).

Je kan natuurlijk ook direct je cv mailen naar hr@intermedius.nl. Een motivatiebrief is niet nodig. We starten liever met een informeel gesprek (telefonisch of op kantoor), om te horen wat je zoekt en drijft.

Wil je kennismaken met een van onze collega adviseurs om te horen hoe het is om bij ons te werken? Dan organiseren wij dit uiteraard graag voor je.

Post it's uitwerken

Over Intermedius

Volledig gespecialiseerd in portfoliosturing? Dat is Intermedius. Al bijna 20 jaar helpen we organisaties met het maken van (strategische) keuzes en besluiten. We richten de besluitvorming zo in dat organisaties klantgericht en wendbaar zijn. Onze betrokken consultants helpen jouw organisatie met de gewenste inzichten. Om met de juiste mensen op de juiste plek samen te werken aan hetzelfde doel. Om ambities écht te realiseren.

Een dag bij Intermedius

Goedemorgen! Je begint de ochtend op de fiets naar kantoor of kiest voor de trein. Een duurzame optie. Je besluit vandaag in Gouda bij Intermedius te werken, in plaats van op kantoor bij de klant. Met een verse kop koffie start je eerst met het bijwerken van je mail.

Vervolgens heb je een dagstart samen met je team. Je bespreekt waar jullie willen staan aan het einde van de week en waar je elkaar bij kunt helpen. Je bereidt het dashboard voor de stuurgroep voor. Er komen een aantal belangrijke mijlpalen aan in het project.

Tijd voor lunch! Samen met twee collega’s loop je naar het centrum van Gouda voor een heerlijke lunch. Daarna heb je een overleg met je projectgroep om de voortgang te bespreken. Gelukkig; de planning loopt voorspoedig en de risico’s zijn gemanaged.

Het is daarna fijn om even te sparren met een collega tijdens een wandeling. Terug op kantoor bereidt je een casus voor over geschikte interventie methoden. Dan is dat alvast klaar voor vrijdag tijdens de X-pert Academy. Je kijkt terug op een gezellige en productieve dag.

Sollicitatieprocedure

1. Stuur je cv in

Je ontvangt binnen 3 werkdagen een reactie van onze recruiter via e-mail of telefoon. Is er voldoende aansluiting?

2. Eerste van 3 gesprekken

Dit is een kennismakingsgesprek met als doel elkaar beter te leren kennen. Wat is jouw motivatie om bij Intermedius te solliciteren? En hoe kunnen wij jou helpen jouw ambities verder te realiseren? Uiteraard komen ook de ambities van Intermedius aan bod en jouw rol hierin.

3. Tweede gesprek. Je komt steeds dichterbij …

Tijdens dit gesprek gaan we dieper in op wie jij bent, jouw werkervaring én wat jouw ambities zijn. Daarnaast zijn we benieuwd hoe jij tegen ons vakgebied aankijkt. Bij dit gesprek zal naast één van de partners ook een consultant aansluiten. Vraag haar/ hem de hemd van het lijf hoe het is om bij Intermedius te werken.

4. Presentatie. Het wordt nu wel echt serieus

Laat ons zien hoe jij jouw rol binnen Intermedius ziet. Wat ga jij ons bieden én wat heb jij hiervoor nodig? Daarnaast geef je aan hoe jij aansluit bij onze organisatie o.b.v. onze kernwaarden. Na afloop hoor je direct of we jou een voorstel doen en hoe deze eruit ziet.

5. Gefeliciteerd. Je werk bij de absolute top in Nederland!

Welkom in ons team! We gaan ervoor zorgen dat je iedereen zo spoedig mogelijk leert kennen.

Samenwerken Intermedius

X-pert Academy

Ben je op zoek naar een dynamische werkomgeving waar jouw ontwikkeling centraal staat? Speciaal voor ambitieuze young professionals bestaat de X-pert Academy: jouw (persoonlijke) ontwikkeltraject dat 1,5 jaar duurt. Naast je opdracht(en) bij klanten duik je om de week in verschillende onderwerpen. Zo leer je wat het betekent om een goede organisatie-adviseur te zijn met:

 • Veranderkundige methodieken
 • Het vergroten van je persoonlijke effectiviteit met ‘zachte’ vaardigheden
 • Het overwinnen van obstakels door intervisie met jaargenoten en buddy’s
 • Certificaten zoals MoP, SAFe en Lean Portfoliomanagement.