• Home
  • Nieuws
  • Intermedius opnieuw verkozen tot beste adviesbureau voor project-, programma-, en portfoliomanagement

Intermedius opnieuw verkozen tot beste adviesbureau voor project-, programma-, en portfoliomanagement

Intermedius is voor het derde jaar op rij door consultancy.nl verkozen tot één van de beste adviesbureaus voor project- programma- en portfoliomanagement door Consultancy.nl. Naast deze Diamant rating behaalt het bureau ook een Platinum rating op het gebied van Agile, een Golden rating in de branche Gemeente, een Silver rating in de branche Luchtvaart en een Bronze rating in de branche Openbaar vervoer. 200 adviesbureaus zijn beoordeeld op de verleende diensten, reputatie, benchmarks van analisten, kennisleiderschap en meer. De ranking van consultancy.nl is een belangrijke benchmark binnen de zakelijke dienstverlening branche.

Intermedius bouwt verder aan hun koppositie als expert in portfoliosturing

Otto ten Dam en Frank Wiersma, managing partners van Intermedius, zijn weer ontzettend blij met deze koppositie. “Het is geweldig om deze erkenning te krijgen voor al onze expertise en betrokkenheid bij portfoliomanagement en portfoliosturingsturingsvraagstukken”, aldus Wiersma. Ten Dam vervolgt: ”Ik ben heel trots op onze ontwikkeling in 2023. Samen met de opdrachtgevers zorgen we voor grip op een snel veranderende en complexe omgeving, zodat klanten écht kunnen sturen op hun strategische doelstellingen. Wij bedanken dan ook graag al onze relaties voor het vertrouwen en de prettige samenwerking.”

Ranking van consultancy.nl

De ‘Beste adviesbureaus van Nederland 2023’ ranking van Consultancy.nl nam meer dan 1.200 adviesbureaus actief in ons land onder de loep op een reeks aan criteria. De ranking presenteert ’s lands beste adviesbureaus in circa 40 sectoren en 40 expertisegebieden.

Bureaus opgenomen in de lijst hebben een reputatie weten op te bouwen als de meest vertrouwde, deskundige en invloedrijke partijen binnen hun expertisegebied.

De lijst van ’s lands beste adviesbureaus is samengesteld op basis van een uitgebreide analyse van capaciteiten, waarbij scores gebaseerd zijn op de meningen van opdrachtgevers, consultants en werkzoekenden, dienstverlening, reputatie, benchmarks van analisten, awards, online voetafdruk, kennisleiderschap en meer.

Bureaus opgenomen in de ranking zijn gesorteerd langs vijf niveaus: Diamond, Platinum, Gold, Silver en Bronze.

Alle adviesbureaus met een aanwezigheid in Nederland komen in aanmerking voor de ranking. Er is geen opt-in voor deelname, ook werken we niet met shortlists of andere (financiële) drempels die partijen mogelijk kunnen uitsluiten van deelname.

Otto ten Dam

Managing Partner
otto.tendam@intermedius.nl

Frank Wiersma

Managing Partner
frank.wiersma@intermedius.nl