X-pert Academy

Klaar voor de volgende stap?

Ben jij klaar voor een tweede stap in jouw loopbaan? Eentje waar je jouw opgedane ervaring in de praktijk kan brengen en jezelf volledig verder kan ontwikkelen? Waar je als professional verantwoordelijkheid pakt en klanten weet te overtuigen van jouw advies? Dan bieden wij jou een uniek ontwikkelingstraject!

Wie zijn wij?

Wij zijn een implementatie advies bureau dat organisaties helpt om effectief te sturen op de strategische doelen. Leidend hierbij is dat de organisatie in staat is optimaal mee te bewegen met de behoefte van de markt en maatschappij. Dit doen we op basis van de principes van strategisch portfoliomanagement. Hiermee stellen we organisaties in staat om op het juiste moment, op basis van betrouwbare informatie keuzes te maken en bij te sturen. Door het op gestructureerde wijze stap-voor-stap inrichten van strategisch portfoliomanagement, worden organisaties in staat gesteld de geambieerde strategische doelstellingen te realiseren. Tussenstappen die in dit proces gemaakt worden zijn o.a.; opstellen van visuele management dashboard, uitvoeren van stakeholderanalyses en een volwassenheidscan, het richten van alle veranderinitiatieven aan de strategische thema’s, het inrichten van een governance, het opzetten van besluitvormingslijnen en inrichten van leiderschap aspecten.

 

Spreekt het je aan om organisaties mee te helpen het verschil te maken? Om een bijdrage te leveren om leuker en beter samen te werken? Dan is de X-pert Academy iets voor jou! Meld je aan en wordt x-pertee.

Je hebt jezelf bewezen en wil meer!

Je hebt jezelf bewezen en wil meer!

Je hebt al enige ervaring en hebt ideeën over hoe je organisaties kan helpen. Je bent ambitieus en wil graag versneld groeien. Je hebt het management kunnen overtuigen van je kwaliteiten en hebt het verschil gemaakt. Maar nu is het tijd om je horizon te verbreden en tegelijk te verdiepen.

 

De X-pert academy biedt jou de mogelijkheid om bij diverse toonaangevende opdrachtgevers aan de slag te gaan. Daarnaast mag je een opleidingstraject volgen waarbij zowel jouw inhoudelijke als persoonlijke ontwikkeling centraal staan. Verder heb je directe invloed en bouw je mee aan de koploperspositie van Intermedius als het gaat om wendbaar met strategisch portfoliomanagement.

 

Bij Intermedius kan je jezelf op veel fronten verder ontwikkelen. Hoe en wat is aan jou om samen met je coach vorm te geven. Wij bieden je opleidingen, coaching (on the job) en aan de slag in opdrachten voor complexe en toonaangevende bedrijven. Al deze bedrijven zijn samenwerken anders aan het organiseren zodat ze het verschil kunnen (blijven) maken. Je werkt nauw samen met onze klanten om grip te geven en organisaties te ondersteunen bij het realiseren van hun strategische doelen. Kies voor een carrière bij Intermedius en wordt onderdeel van een open en ambitieus team.

Ervaringen van de X-pert Academy

Je komt te werken in een team van enthousiaste adviseurs met een gemiddelde leeftijd van 34 jaar. Er is veel ruimte voor eigen initiatieven en ideeën. Iedereen werkt met veel passie en vanuit de inhoud. De cultuur binnen Intermedius is professioneel, oplossingsgericht en transparant. Intermedius is gevestigd in een mooi monumentaal pand in de binnenstad van Gouda. Benieuwd wie je collega’s zijn? Bekijk ze snel.

Isabelle

In het kort een overzicht van wat je kunt verwachten van de X-pert Academy:

Programma:

De X-pert Academy bestaat uit 3 onderdelen zodat je in staat bent verschillende rollen te vervullen. De ene keer pak je de regie en de andere keer ben je de rechterhand.

  • Hard skills certificeringen en methodieken o.a.; MoP, Agile, LEAN, SAFe, P3O, MSP, Batenmagement, risico & issuemanagement.
  • (Soft) skills trainingen; verandermanagement, klantgericht adviseren en presenteren, coaching en trainingsvaardigheden, commerciële vaardigheden, groepsdynamica
  • Diverse trainingen gericht op jouw persoonlijke effectiviteit; beïnvloeden zonder macht, personal branding, management drives, effectief communiceren

Opdracht(en):

  • Minimaal 2 opdrachten bij de top 500 bedrijven van Nederland.
  • Mogelijke rollen die je kan vervullen: portfolio consultant, organisatieadviseur, changemanager, portfolio-analist, trainer en inspirator.
  • Je bepaalt in samenwerking met de opdrachtgevers de inhoud van je rol.

 

Duur:

Het totale programma duurt 1,5 jaar.

 

Aanvang:

In het voorjaar (mei) en najaar (november). De eerstvolgende academy start op 1 mei 2019 (Aanmelden hiervoor kan nog).

Enthousiast en nieuwsgierig?

Benieuwd hoe de X-pert academy eruit ziet? Hoe je het jaar in kan vullen? Welke ontwikkelmogelijkheden er zijn? Naar de arbeidsvoorwaarden en het sollicitatieproces? Voor meer informatie kan je contact opnemen met Diane Dros, 06-26252377 of Anne Hendriksen, 06-10842592.

 

Of wil je je direct aanmelden? Stuur dan een mailtje naar hr@intermedius.nl met je motivatie en CV.