Organisatieadviseur Portfoliomanagement

X-pert Academy

Klaar voor de volgende stap in je carrière?

Zoek je een nieuwe dynamische werkomgeving? Eentje waar je jouw opgedane ervaring in de praktijk kan brengen, maar daarnaast jezelf in vogelvlucht kan ontwikkelen? Een omgeving waar je als consultant je klanten weet te overtuigen van jouw advies en daarmee een wezenlijk verschil maakt? Dan bieden wij jou een uniek ontwikkelingstraject!

Je hebt jezelf bewezen en wil meer!

Je hebt ideeën over hoe je organisaties kan helpen. Je bent ambitieus, hebt focus en weet op welke aspecten je (versneld) wilt groeien. Je hebt het management kunnen overtuigen van je kwaliteiten en hebt het verschil gemaakt. Nu is het tijd om je horizon te verbreden en tegelijk te verdiepen. Bij de X-pert academy ga je als consultant aan de slag bij diverse toonaangevende opdrachtgevers. Hier werk je nauw samen met onze klanten om grip en inzicht te creëren bij het realiseren van hun strategische doelen. Daarnaast volg je een opleidingstraject waarbij zowel jouw inhoudelijke als persoonlijke ontwikkeling centraal staan. Alles met als doel om zo snel mogelijk in staat te zijn zelfstandig adviestrajecten bij een klant vorm te geven. Kies voor een carrière bij Intermedius en wordt onderdeel van een open en ambitieus team.

Je hebt jezelf bewezen en wil meer!

Wie zijn wij?

Wij zijn een implementatie advies bureau dat organisaties helpt om effectief te sturen op de strategische doelen. Dit doen we op basis van de principes van strategisch portfoliomanagement. Hiermee stellen we organisaties in staat om op het juiste moment, op basis van betrouwbare informatie keuzes te maken en bij te sturen. Tussenstappen die in dit proces gemaakt worden zijn o.a.; opstellen van visuele management dashboard, uitvoeren van stakeholderanalyses en een volwassenheidscan, het richten van alle veranderinitiatieven aan de strategische thema’s, het inrichten van een governance, het opzetten van besluitvormingslijnen en inrichten van leiderschap aspecten.

 

Spreekt het je aan om organisaties mee te helpen het verschil te maken? Om een bijdrage te leveren om leuker en beter samen te werken? Dan is de X-pert Academy iets voor jou! Meld je aan en wordt x-pertee.

Ervaringen van de X-pert Academy

Je komt te werken in een team van enthousiaste adviseurs met een gemiddelde leeftijd van 34 jaar. Er is veel ruimte voor eigen initiatieven en ideeën. Iedereen werkt met veel passie en vanuit de inhoud. De cultuur binnen Intermedius is professioneel, oplossingsgericht en transparant. Intermedius is gevestigd in een mooi monumentaal pand in de binnenstad van Gouda. Benieuwd wie je collega’s zijn? Bekijk ze snel.

Natalie

Wat kan je verwachten van de X-pert Academy?

Het programma:

De X-pert Academy bestaat uit verschillende onderdelen zodat je in staat bent diverse rollen te vervullen als consultant. Ontwikkeling op maat en een aantal vaste elementen;

  • Harde skill en methodieken
  • Persoonlijke effectiviteit
  • Veranderkundige modules

 

 

Duur:

Het totale programma duurt 1,5 jaar.

De opdracht(en):

  • Minimaal 2 opdrachten bij de top 500 bedrijven van Nederland.
  • Mogelijke rollen die je kan vervullen: portfolio consultant, organisatieadviseur, changemanager, portfolio-analist, trainer en inspirator.
  • Je bepaalt in samenwerking met de opdrachtgevers de inhoud van je rol.

 

 

Aanvang:

Je kan het gehele jaar door starten in de X-pert academy.

Enthousiast en nieuwsgierig?

Wil je meer weten over de X-pert academy, de ontwikkelmogelijkheden binnen Intermedius of de arbeidsvoorwaarden en het sollicitatieproces? Neem contact op met Diane Dros (06-26252377).

 

Direct aanmelden? Stuur dan een mail naar hr@intermedius.nl met je motivatie en CV.