Intermedius, wendbaar met portfoliomanagement

Intermedius is een implementatie adviesbureau gespecialiseerd in portfoliomanagement in hybride, Agile en traditionele omgevingen (of combinaties daarvan). Wij stellen organisaties in staat het verschil te maken, waardoor medewerkers trots zijn op hun organisatie en hun team. Met onze eigen unieke werkwijze, instrumenten en modellen richten wij portfoliomanagement effectief in, en voeren het uit op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Onze ervaren consultants zijn daarbij zowel vraagbaak als partner in het optimaliseren van de portfolio-organisaties.

Maak kennis met ons

Unieke eigen werkwijze

Intermedius heeft een unieke werkwijze ontwikkeld. Wij zijn ervan overtuigd dat een enthousiaste en een plezierige samenwerking op positieve wijze reflecteert in de klantbeleving. Onze aanpak, instrumenten en modellen ondersteunen de professionals om plezieriger en effectiever met elkaar samen te werken. Uiteindelijk zijn de professionals namelijk degenen die zorgen voor grip, inzicht, voortgang, voorspelbaarheid, verbinding en positieve energie.

Onze consultants bieden daarbij veel meer dan advies en handjes alleen. Zij zorgen voor verbinding, weten wat er speelt en maken het mogelijk om samen één kant op te bewegen. Zo creëren zij een basis voor een verbetering en een groei van de (portfolio) organisatie.

Onze missie

Wij zorgen dat onze klanten het beste in hun (portfolio)organisatie naar boven kunnen halen. Het geeft ons energie als zij – door onze bijdrage – het verschil kunnen maken bij hun klanten of burgers. Onze ervaren consultants zijn daarbij zowel vraagbaak als sparringpartner in het optimaliseren van portfolio-organisaties.

Ons verhaal

Intermedius is in 2006 opgericht vanuit de overtuiging dat je als consultant een warme en vertrouwde thuisbasis nodig hebt. Om bij opdrachten het verschil te maken, is ontwikkeling key. Inmiddels is Intermedius uitgegroeid tot een specialistische consultantorganisatie met ruim 25 bevlogen en ervaren consultants. Het is voorloper op het gebied van portfoliomanagement en heeft een unieke eigen werkwijze en overtuiging. Zowel in 2017 als in 2018 waren we FD Gazelle. Onze opdrachtgevers zijn voor ons tijdelijke thuisbasis, en we willen onze opdrachten ook zo oplossen zoals we dat thuis ook zouden doen. Verschil maken met passie, betrokkenheid, respect en trots!