Intermedius is trots op de klanten met wie we samenwerken. We helpen onze klanten om flexibel en snel te reageren op ontwikkelingen, waardoor ze (meer) grip krijgen op hun portfolio. Al ruim 10 jaar ondersteunen wij organisaties binnen diverse branches zoals industrie, overheid, energie en finance.

Case internationale vervoersinstelling

Bij een grote vervoersinstelling is de informatievoorziening van de projecten en de programma’s goed op orde. Op strategisch niveau is een portfolioboard ingericht en komen de managers regelmatig bij elkaar om te prioriteren.

Lees meer →

Inzicht bij G4 gemeente

Bij een grote gemeente lopen meer dan 100 ICT-projecten. Om te voorkomen dat de budgetten uit de hand lopen, wil de gemeente inzicht in wat de effectieve bijdrage van elk project is.

Lees meer →

Case zelfstandig bestuursorganisatie (Agile)

Bij een zelfstandige bestuursorganisatie met een Agile werkvorm gaat een groot aantal zelfstandig opererende eenheden samen in een overkoepelende eenheid.

Lees meer →

Case grote uitvoeringorganisatie binnen Rijksoverheid

Een grote uitvoeringsorganisatie binnen de Rijksoverheid wil de betrokkenheid, het begrip, de communicatie en de effectiviteit van zijn dienstverlening vergroten.

Lees meer →

Case internationale handelsonderneming

Een internationale handelsonderneming heeft onvoldoende grip op het realiseren van zijn strategische doelstellingen.

Lees meer →

Case grote verzekeraar

Bij een grote verzekeraar is een audit uitgevoerd. De formele kant – de processen, rollen, en systemen – zijn al gedegen ingericht.

Lees meer →