Op 14 maart 2019 vinden de Portfoliomanagement Awards* voor de tweede keer plaats. In opvolging van de prestigieuze prijsuitreiking in 2018, wordt er ook volgend jaar weer een ‘Portfoliomanager of the Year’ en ‘Portfolioteam of the Year’ gekozen. De Portfoliomanagement Awards zetten het vakgebied portfoliomanagement in de schijnwerpers.

 

Thema 2019

Dit jaar zal het thema zijn: Ik maak het verschil door…? Hierbij kan gedacht worden aan:

  • het beste uit het team halen;
  • het MT/de raad van bestuur handvatten bieden;
  • fantastische rapportages maken;
  • slingers ophangen als er iets te vieren is;
  • effectieve besluitvormingsprocessen implementeren
  • en nog veel meer….

 

Aanmelden

Ook dit jaar kunnen onderscheidende Portfoliomanagement professionals en teams die zich weer aanmelden voor de awards. Inschrijven kan direct na de zomer op deze website. Voor vragen kan je contact opnemen met Anne Hendriksen via 0182-519115.

 

*Intermedius is initiatiefnemer van deze award

WINNAARS 2018

 

Portfoliomanager of the Year

Daniël Jolink van het Radboudumc te Nijmegen won de Portfoliomanager of the Year award. De jury roemde hem voor zijn pragmatische aanpak en oog voor visie en strategie. De jury: “Daniël bedrijft Portfoliomanagement vanuit het hart met oog voor visie en strategie. Hij maakt een pragmatische vertaling en implementatie van waarde denken. Hierdoor realistisch, bruikbaar en uitvoerbaar.”

 

Portfolioteam of the Year

IT- PPM Team Defensie heeft de award voor Portfolioteam of the Year in de wacht gesleept. De jury had bewondering voor de gedrevenheid en volharding van dit team. De jury: “Team defensie is nuchter, gedegen en realistisch. In een speelveld dat bijzonder taai is, toch verandering realiseren door het simpel en eenvoudig te maken.”

“De award is ontstaan vanuit de “Guardian of Value” visie: zorgdragen dat besluitvormers in staat zijn om op het juiste moment op basis van de juiste informatie te kunnen sturen op toegevoegde waarde. Hierbij is het verbinden van de operatie aan de strategie en vice versa een wezenlijk aandachtsgebied van de portfoliomanager.”

Diane Dros