Op 22 maart zijn de Portfoliomanager of the Year Awards. Op deze dag reikt de jury de award voor Portfoliomanager of the Year en het Portfolioteam of the Year uit. Naast het officiële moment staat kennisdeling op deze interactieve middag centraal. Wil je graag aanwezig zijn op deze spannende en inspirerende middag. Meld je dan nu aan voor 22 maart.

 

donderdag 22 maart 2018
15:30 – 18:00
Inn Style in Maarssen
Herenweg 55

 

Programma van de middag:

15:30 – Ontvangst
16:00 – Start officiële programma
16:05 – Key note – Linda Kester
16:35 – Hans Zoun, directeur gemeente Stichtse Vecht
16:50 – Officiële uitreiking Awards
17:20 – Question & Answer sessie
17:30 – Feestelijke borrel

 

De genomineerden voor 22 maart zijn bekend en hebben op 8 maart hun visie gepresenteerd aan de volledige jury.

 

*Intermedius is initiatiefnemer van deze award, welke op donderdag 22 maart 2018 voor het eerst zal worden uitgereikt.

Award

De Portfoliomanager of the Year  Award is een prestigieuze prijs voor organisaties die portfoliomanagement inzetten om strak te kunnen sturen op strategische doelstellingen waarbij er tegelijkertijd optimale wendbaarheid wordt gecreëerd – Organisch met grip. Een titel waarbij we organisaties op een voetstuk plaatsen die direct in staat zijn in te spelen op de ontwikkelingen in de markt en de maatschappij, waarbij er proactief bijgestuurd kan worden en organisaties in staat worden gesteld om snel en effectief hun strategische doelstellingen te behalen.

 

Guardian of Value
Intermedius is als implementatie-adviesbureau al jaren actief in de markt van portfoliomanagement. In een veranderende omgeving is het fundamenteel om snel te kunnen schakelen. Maar wil je wel grip houden op wat je investeringen opleveren voor de organisatie, dit is de basis om te blijven bestaan en de concurrentie voor te blijven. Met portfoliomanagement wordt er een manier van (samen)werken georganiseerd die hier mede voor zorgt. Vanuit deze Guardian of Value visie heeft Intermedius twee awards in het leven geroepen. Middels deze awards willen wij zowel een individu als een afdeling onderscheiden die het portfoliomanagement in Nederland verder op de kaart hebben gezet.

Portfoliomanager of the Year

De portfoliomanager of the Year heeft een duidelijke visie en toegevoegde waarde binnen het speelveld portfoliomanagement. Hij is adviseur en sparringpartner en zorgt ervoor dat het management keuzes kan maken, zodat collectief vastgestelde ambities worden gerealiseerd. De portfoliomanager kijkt verder dan analyses en rapportages. Hij zorgt dat de randvoorwaarden worden ingevuld zodat de juiste mensen op het juiste moment op basis van betrouwbare informatie gedegen keuzes kunnen maken waarmee de organisatie wendbaarder wordt waar nodig!

 

Portfolioteam of the Year

Het portfolioteam of the Year is een afdeling of groep van individuele portfoliomanagers die intensief met elkaar samenwerken. Zij laten samen zien dat zij in staat zijn de organisatie dusdanig in te richten en te faciliteren dat de onderneming daardoor in staat is gesteld beter keuzes te maken en mee te bewegen met de dynamiek van de markt. Dit team heeft een leidende rol in het verkrijgen van grip en overzicht op strategisch en tactisch niveau, zodat collectieve ambities van de organisatie behaald worden.

PRIJZEN

Portfoliomanager of the Year

 

reis Berlijn (weekend voor 2 personen)

Portfolioteam of the Year

 

interactieve teambuildingsmiddag in de omgeving