Round table portfoliomanagement voor gemeenten

Round table portfoliomanagement voor gemeenten

Op donderdag 30 maart 2023 organiseert Intermedius een round table voor portfoliospecialisten bij gemeenten. Het is de eerste editie van een reeks van 3 round tables dit jaar. Bij deze eerste editie zal het vraagstuk: Hoe enthousiasmeer je je omgeving voor de implementatie van portfoliomanagement? centraal staan.

Waarom een round table

Organisator Winnie Weintré van Intermedius: “Het doel van deze round table is dat deelnemers bruikbare ervaringen en tips naar hun eigen werkomgeving meenemen.” Anoek Zijderveld vult aan: ”Intermedius is altijd een groot voorstander van kennisdeling. Zo organiseren wij naast deze round table reeks ook jaarlijks de Portfoliomanagement Awards en interviewen we mensen binnen het vakgebied portfoliomanagement in de podcast ‘Het moet weer anders’.

Collega Marije van den Berg ziet dat er een groot enthousiasme is voor de round table. “Het is een mooie mix tussen grote en kleinere gemeente, die allemaal hun eigen uitdaging en successen hebben op portfoliomanagement gebied. We kijken er naar uit om van elkaar te leren.”

Editie 2 en 3

Er vinden in 2023 nog 2 round table edities plaats.

  • 27 juni 2023 – M_o_P of SAFe of nog iets anders?
  • 16 november 2023 – Welke tooling gebruiken we voor portfoliomanagement?

Meer informatie

Meer informatie is te vinden op: https://bit.ly/Roundtable30maart2023

Communicatie
communicatie@intermedius.nl