De jury van de Portfoliomanagement Awards 2022

Jury Portfoliomanagement Awards 2022

De jury van de Portfoliomanagement Awards 2022

Met trots maakt Intermedius, initiator van de Portfoliomanagement Awards, de professionals bekend die de winnaar van de ‘Portfoliomanagement of the year – Award’ benoemen. Geselecteerd om hun ervaring en passie op het gebied van portfoliomanagement, brengen zij op deze middag hun expertise en waardevolle perspectieven mee.

Onafhankelijke jury

Verschillende grote stakeholders vanuit de overheid en het bedrijfsleven nemen zitting in de jury. Ze zijn vanuit diverse invalshoeken actief betrokken bij het vakgebied portfoliomanagement. Vanuit de rol van opdrachtgever, beslisser, expert binnen een portfolio of winnaar van de Portfoliomanagement of the Year Awards 2021. De samenstelling van de jury wisselt jaarlijks. Dit jaar bestaat de vijfkoppige jury uit:

  • Jan Pieter Mook: Afdelingshoofd MOB / Lid Management Team bij de Autoriteit Nucleaire Veiligheid en Stralingsbescherming (ANVS)
  • Rene Steenvoorden: Chief Digital Officer and Executive Board member bij Randstad
  • Emil Verheijen: Program Director B2C Business Transformation bij VodafoneZiggo
  • Lisa Marie Pasveer: Portfolio en informatie manager bij de Gemeente Amsterdam (per 1 sep) en winnaar Portfoliomanagement Award 2021 met Hema
  • Willem de Goeij: Senior Programma Directeur/Manager

100% wendbaar?! portfoliomanagement en externe invloeden

Het thema van deze Awards is ‘100% wendbaar?!’: portfoliomanagement en externe invloeden. Moet echt iedereen wendbaar zijn en hoe organiseer je dat? Deze vijfkoppige jury beoordeelt tijdens de Awards de meest spraakmakende pitches.

Ben jij óók zo benieuwd naar de werking en toepassing van portfoliomanagement bij andere organisaties? Meld je nu aan voor de Portfoliomanagement Awards op 6 september 2022 bij Innstyle in Maarssen!

Communicatie
communicatie@intermedius.nl