Wendbaarheid staat centraal bij de Portfoliomanagement Awards 2022

Wendbaarheid staat centraal bij de Portfoliomanagement Awards 2022

Op 6 september vinden de Portfoliomanagement Awards plaats met als thema “100% wendbaar?! Portfoliomanagement en externe invloeden”. Een interactieve middag waar diverse organisaties hun aanpak en resultaten rond dit vakgebied delen. Uiteraard ook gericht op het winnen van de Portfoliomanagement Award 2022. En tot slot neemt Joyce de Ruiter je mee in haar indrukwekkend verhaal over wendbaarheid.

100% Wendbaar?!

Er zijn veel externe invloeden die sturing van een organisatie lastig maken. Zo heeft de Covid pandemie zaken flink op scherp gezet. Maar ook de nieuwe regering, Agile werken, veranderende wetgeving en disruptieve innovaties hebben invloed op de wijze waarop het portfolio wordt gestuurd.

Tijdens de Awards 2022 ligt de focus op de rol die deze externe invloeden spelen op de sturing van het portfolio. Hoe hebben organisaties hun rolneming, positionering, strategische en operationele (portfolio)processen ingericht zodat er snel geschakeld kan worden bij veranderingen? Hoe stellen ze de organisatie in staat om flexibel in te spelen op externe invloeden? Hoe zorgt het portfolioteam voor de juiste informatievoorziening zodat het management effectief en daadkrachtige besluiten kan nemen?

Ben je er ook bij?

Ben jij benieuwd naar de laatste ontwikkelingen op het gebied van portfoliomanagement en ervaringen van andere portfoliomanagers? En ben je ook nieuwgierig hoe andere organisaties binnen hun portfolio omgaan met externe invloeden? Meld je dan nu aan voor de Portfoliomanagement Awards op 6 september.

Hoe ziet de middag op 6 september eruit?

13:30 - Inloop

14:00 - Welkom en Joyce de Ruiter ``Hoe wordt je wendbaar?``

14:45 - Pauze

15:00 - Start pitches

17:00 - Pauze

17:30 - Bekendmaking winnaar Portfoliomanagement of the Year Award

18:00 - Start borrel

Deelnemen?

Ben jij of ken jij de portfoliomanagement held die zijn of haar verhaal wil pitchen op deze dag? Schrijf jezelf of dat team dan hier in voor de award.

Communicatie
communicatie@intermedius.nl