Start Winnie Weintré

Start Winnie Weintré

Winnie Weintré is per 1 mei 2022 gestart als consultant portfoliomanagement bij Intermedius. Hij gaat zich bezig houden met het verbinden van de strategie en de operatie, zodat organisaties maximale waarde kunnen leveren.

Het toevoegen van waarde is volgens Winnie een belangrijke pijler, maar daarnaast heeft hij ook veel aandacht voor een ‘realistisch’ uitvoering. ‘Ik hou van het vakgebied portfoliomanagement en herken dus veel in de collega’s bij Intermedius’, aldus Winnie Weintré.

Binnen organisatievraagstukken richt Weintré zich vooral op portfoliomanagement, een vakgebied waarbinnen hij zowel in lijnfuncties als in de rol van consultant ervaring heeft opgedaan.

Inhoudelijke expertise en realisme

Winnie heeft met dertig jaar werken, uitgebreide ervaring opgebouwd in het begeleiden en adviseren van opdrachtgevers. Zijn ervaring is divers en gevormd door een variatie in lijnfuncties, manager IT service management en natuurlijk als (internationale) project- en programma- en portfoliomanager. Door die ervaringen is Weintré op alle niveaus en voor vele expertises een gesprekspartner.

Intermedius is verheugd met de komst van Weintré. “We zijn ontzettend blij met de expertise die Winnie meebrengt. Met Winnie gaan we zeker verdere invulling geven aan onze groei ambities”.

Geen vreemde

Winnie was geen onbekende voor Intermedius. In 2018 heeft Winnie al succesvol meegedaan aan de eerste editie van de Portfoliomanagement Awards. Hij ontving daar lovende woorden van de vakjury: ‘Winnie laat uitstekend zien hoe je uit het niets simpel kunt beginnen met aspecten uit portfoliomanagement…Hij zorgt voor een bijzonder adequate inrichting en besturing van het projecten portfolio.’

Communicatie
communicatie@intermedius.nl