Elbrich Blonk & Tijmen Frie gestart bij Intermedius

Elbrich Blonk & Tijmen Frie gestart bij Intermedius

Het team van Intermedius is uitgebreid met twee consultants: Elbrich Blonk en Tijmen Frie. Zij zijn per 19 april gestart als consultant portfoliomanagement. Beide brengen kennis en ervaring mee vanuit de publieke sector.

Tijmen is een leergierige consultant die graag zijn steentje bijdraagt aan de maatschappij. Hij is ook direct gestart in de rol van Program Assurance Specialist bij de Belastingdienst. Zijn achtergrond in organisatiewetenschappen komt hierbij goed van pas.

Elbrich heeft al flink wat ervaring in de publieke sector: van lokaal tot nationaal niveau. Met haar achtergrond in politieke wetenschappen heeft zij oog voor bestuurlijke en strategische ontwikkelingen en belangen.

Frank Wiersma, managing partner bij Intermedius, is verheugd door de komst van de twee: “Beiden dragen graag bij aan het iedere dag beter en leuker maken van onze maatschappij! Elbrich heeft ruime ervaring in het realiseren van complexe samenwerkingen bij het publieke domein. Ook Tijmen heeft een grote maatschappelijke verbinding en interesse. Hij heeft reeds ervaring in het adviesvak op het gebied van procesmanagement en projectbeheersing.”

Elbrich en Tijmen gaan allebei de X-Pert Academy volgen. In de Academy komen allerlei onderwerpen aan bod, waaronder groepsdynamica, verandermanagement, communicatie en portfoliomanagement. Consultants leren op een persoonlijke wijze – met casussen direct uit de praktijk – een betere organisatie adviseur te worden.

Communicatie
communicatie@intermedius.nl