Intermedius lanceert podcast voor en door veranderaars

Luister nu de Intermedius Podcast

Intermedius lanceert podcast voor en door veranderaars

Intermedius lanceert dit voorjaar een podcast: Het moet wéér anders. In deze podcast worden spraakmakende gasten binnen het vakgebied portfoliomanagement geïnterviewd. Zij vertellen over wat er anders moet, en waarom. Maar vooral ook waarom zij het zelf anders doen.

Met deze podcast inspireert Intermedius haar luisteraars met interessante mensen en hun verhaal over hoe zij het anders doen.

Ervaringsdeskundigen aan het woord

In de podcast zijn ervaringsdeskundigen aan het woord die een leidende rol bij veranderingen hebben. “Het is ontzettend leerzaam om te horen hoe zij omgaan met hobbels en hoe het ze toch lukt om beweging in de organisatie te krijgen,” aldus Maurice van Buren, consultant portfoliomanagement bij Intermedius. Maurice, Diane Dros en Bob van den Engel begeleiden samen de podcast van Intermedius. Diane vult aan: ‘Dat zorgt ervoor dat het een feest der herkenning is voor ons als consultants. Daarbij heb ik bewondering voor mensen die het lef hebben om het anders te doen. Om het beter te maken.’

Kort en krachtig

“Voor iedereen die zelf inhoudelijk een portfoliomanagement transitie leidt, is het ontzettend leuk om naar te luisteren. In een kort en krachtig interview van 15 minuten, krijg je een kijkje in de keuken bij diverse organisaties.“ aldus Bob van den Engel. De twee eerste gasten zijn:

  • Lisa-Marie Pasveer, Portfolio en Innovation lead bij HEMA
  • Gerard Boumans, Manager Portfolio Management Office bij VodafoneZiggo

Wil je de eerste Podcast luisteren?

Podcast “Het moet weer anders” is vanaf 29 maart te beluisteren via alle grote podcast platforms zoals Apple Podcast en Spotify. Iedere 2 weken zal er een nieuwe podcast verschijnen.

Communicatie
communicatie@intermedius.nl