Op Black Friday gaan wij op GROEN

Keuzes maken op Green Friday

Op Black Friday gaan wij op GROEN

Voor velen is vrijdag 26 november 2021, Black Friday, een dag met hoge kortingen. Zo worden klanten verleid tot extra aankopen. Of zelfs tot ‘kopen-om-het-kopen’ met overmatige consumptie tot gevolg. Is dat wat wij omarmen? Wij houden van bewuste weloverwogen keuzes. Niet ‘kopen-om-het-kopen’, maar de bewuste keuze om te investeren in meer natuur. Green Friday! Daar leveren wij, samen met andere organisaties, graag een bijdrage aan. Wij slaan de handen ineen op deze Green Friday.

Geen korting maar bomen

Wij sluiten aan bij de Green Friday beweging. Geen onnodige aankopen, maar juist investeren in natuur door het aanplanten van meer bos. “We creëren graag meer bewustwording voor het belang van onze natuur”, aldus Frank Wiersma, managing partner bij Intermedius. “Wij planten, in relatie tot ons 15-jarig jubileum, vandaag 15 bomen. Geen Black Friday maar Green Friday!”.

Het idee achter Green Friday

De organisatie Trees for All heeft als doel om terug te geven aan de aarde. Daarom maken zij op 26 november 2021 van Black Friday, Green Friday. Hiermee moedigen ze consumenten en bedrijven aan om te investeren in een groenere planeet. En ze zetten de zwartste dag van het jaar op Groen door samen zoveel mogelijk bomen te planten. Het doel? Met z’n allen in totaal 50.000 bomen planten. Ze planten de bomen in Nederland en Vietnam.

Wil je ook meedoen?

Wij vinden het heel mooi als je geïnspireerd bent en zelf ook een bijdrage wilt leveren. Ga jij ook op Groen? Ga naar de website Trees for All en bekijk alle initiatieven.

Communicatie
communicatie@intermedius.nl