Nieuwsbrief Intermedius september 2021

Nieuwsbrief Intermedius september 2021

Goede besluitvorming is nu harder nodig dan ooit tevoren in tijden van plattere organisaties, zelfsturende teams en andere horizontale organisatievormen waar hiërarchie vrijwel ontbreekt. Hoe zorg je voor de juiste aanpak of wat is de juiste aanpak?
Start-ups zijn hier een goed voorbeeld van.
Met Marcel Veenswijk expert op het gebied van veranderingsprocessen – praat Otto ten Dam over de besluitvorming in verschillende organisaties.
Lees hier het hele artikel.

Verder maakten we bekend: de winnaars van de Portfoliomanagement Awards 2021:
De juryprijs ging naar de Hema! De jury heeft voor de retailer gekozen, omdat zij in staat is geweest om “portfoliomanagement als proces in de spotlight te zetten”. Naar huis met de tweede prijs ging Stedin Groep en Logius ging naar huis met de derde prijs. Namens deze kandidaten doneert Intermedius een geldbedrag aan de volgende goede doelen: KWF kankerbestrijding, Stichting Iedereen Online en Stichting Jarige Job.

Vervolgens was het aan het publiek, na een online campagne, won Coörporatie VGZ de publieksprijs! Daarnaast geeft Intermedius collega Maura den Kommer haar inzichten over het vraagstuk; een agile transitie zorgt voor een verbeterde samenwerking en meer innovatief vermogen. Of toch niet altijd?

Communicatie
communicatie@intermedius.nl