Intermedius het beste adviesbureau in Nederland voor projectmanagement

Intermedius het beste adviesbureau in Nederland voor projectmanagement

Intermedius staat op plek één in de ranking van beste adviesbureaus op het gebied van projectmanagement. Deze dynamische lijst is opgesteld door consultancy.nl aan de hand van hun unieke database. In de analyse wordt o.a. gekeken naar de expertise van het adviesbureau, thought leadership, awards en gedane projecten. Intermedius is zeer verheugd met deze waardering.

Mooi begin van 2021

“Wat geweldig dat we op de eerste plek staan op projectmanagement gebied. Een prachtige start van 2021”, aldus Frank Wiersma, managing partner Intermedius. Wiersma voegt daar nog aan toe: “We doen dit zeker samen met onze opdrachtgevers en alle Intermedius collega’s.” Otto van Dam, managing partner Intermedius vervolgt: “Daarnaast hebben we ook de 6e plek op Agile gebied. Deze combinatie is natuurlijk heel waardevol in deze tijden van Agile projectmanagement.” Wiersma en ten Dam laten verder weten dat Intermedius zijn stinkende best blijft doen om de nummer één positie te behouden.

Rankings van consultancy.nl

Er zijn in Nederland veel adviesbureaus actief. Consultancy.nl brengt uit deze enorme lijst van adviesbureaus in kaart welke bureaus zich tot de top in de markt kunnen scharen. Deze bedrijven mogen zich een leider noemen in hun specialisme. De ranking is gebaseerd op de unieke database van Consultancy.nl. Deze database bestaat uit meer dan 1 miljoen datapunten van opdrachtgevers, consultants en onafhankelijke analisten. De analyse kijkt onder meer naar de expertise van adviesbureaus in Project Management, thought leadership, awards en erkenningen, en projecten uitgevoerd op het gebied van Project Management.

Communicatie
communicatie@intermedius.nl