Freek Kuijs maakt overstap naar Intermedius

Freek Kuijs maakt overstap naar Intermedius

Freek Kuijs is per 1 december 2020 gestart bij Intermedius als consultant programma- en portfoliomanagement. Freek is overgestapt van organisatie adviesbureau Tracqtion. Freek gaat in zijn rol organisaties helpen om projecten en programma’s op tijd en met veel positieve energie af te ronden. Zo leveren ze een essentiële bijdrage aan het behalen van de organisatie ambities.  Frank Wiersma is ontzettend blij met de komst van Freek: “Freek is een betrokken consultant met brede ervaring op het gebied van projectmanagement en business control. Hij is in staat de relatie te leggen tussen organisatieonderdelen waarbij strategie, beleid en uitvoering samen komen. Een echte aanwinst voor ons team!”

Ruime ervaring bij ziekenhuisorganisaties en gefocust

Freek heeft een achtergrond in organisatiewetenschappen en heeft onderzoek gedaan op het gebied van keteninformatisering binnen Nederlandse gemeenten (G4 en G32). De afgelopen jaren was Freek als consultant bij Tracqtion onder andere actief in opdrachten in ziekenhuisorganisaties (projectmanagement en advies) en de energietransitie (projectconsultant).

Afgelopen december is Freek direct gestart op een lopende opdracht bij het Nederlands Instituut voor Forensische Psychiatrie en Psychologie (NIFP). Hier is hij mede verantwoordelijk voor het opstellen van een programmaplan en advies over de inrichting van de programmamanagement-organisatie. Dit alles om het ketenproces omtrent Pro Justitia rapportages te optimaliseren.

Veel aandacht voor ontwikkeling

Freek is zelf ook blij met de overstap naar Intermedius. Tracqtion en Intermedius hebben eerder in opdrachten samengewerkt, waardoor de overstap niet helemaal vreemd aanvoelt. “Ondanks het kennismaken op afstand voel ik me erg welkom bij Intermedius. Er is veel aandacht voor de ontwikkeling van medewerkers. Er is veel kennis en ervaring binnen de groep consultants en ik ga mijn bijdrage hieraan leveren,” aldus Freek Kuijs. Hij vervolgt: “de specialistische kennis en producten op het vakgebied van portfoliomanagement en het bevorderen van samenwerking in en tussen organisaties om gemeenschappelijke doelen te behalen, is iets wat mij erg aanspreekt binnen Intermedius.”

Communicatie
communicatie@intermedius.nl