Intermedius bij tv-programma How it’s done op RTLZ

Intermedius bij tv-programma How it’s done op RTLZ

Zaterdag 21 november 2020 om 17:00 uur is Intermedius te zien in het programma How it’s done op RTL Z. How it’s done neemt een kijkje in de keuken bij ondernemingen in diverse branches door heel Nederland.

In de uitzending van zaterdag 21 november delen Otto ten Dam en Frank Wiersma, beide managing partner bij Intermedius, hun passie over het vakgebied portfoliomanagement. Ze vertellen hoe bedrijven hun ambities kunnen realiseren door middel van het vertalen van ambities naar concrete doelen en verbeterinitiatieven, het inrichten van beheersing en controle van de verbeterinitiatieven en de realisatie door (Agile) project- en programmamanagement.

In de uitzending wordt naast een goed en duidelijk verhaal wie we zijn en waar we voor staan, ook ons kantoor in de oude haven van Gouda pakkend in beeld gebracht. De opname van RTL-Z was een leuke ervaring en geeft een mooi kijkje in de keuken van ons groeiende bedrijf. We hebben dit jaar voor het vierde jaar op rij de Gazelle Award gewonnen voor snel groeiende bedrijven. Al met al is Intermedius een energiek en betrokken implementatie adviesbureau gespecialiseerd in portfoliomanagement. Benieuwd geworden? Bekijk dan de uitzending. Te zien op RTLZ en terug te kijken via de website van How it’s done.

?zaterdag 21 november 17.00u

?dinsdag 24 november 16.30u

?donderdag 26 november 10.30u

?vrijdag 27 november 07.30u

Communicatie
communicatie@intermedius.nl