Intermedius wint voor de vierde keer op rij FD Gazelle Award

Intermedius wint voor de vierde keer op rij FD Gazelle Award

Intermedius is dit jaar voor de vierde keer op rij FD Gazelle geworden. De FD Gazellen Awards worden jaarlijks uitgereikt aan snel groeiende bedrijven. Criteria om de award te winnen is dat men in de voorgaande drie jaar minimaal 20% in omzet is gegroeid. Op donderdag 19 november ontvangt Intermedius deze Award tijdens een digitale prijsuitreiking. Intermedius versterkt zo zijn unieke positie als implementatie adviesbureau gespecialiseerd in portfoliomanagement.

Tevredenheid van klanten

“De FD Gazellen Award is voor ons een onafhankelijke bevestiging dat we als organisatie goed op weg zijn.”, aldus Frank Wiersma, managing partner bij Intermedius. “Deze award is voor ons een bevestiging van de hoge tevredenheid van onze klanten. Zij hebben vertrouwen in ons en houden ons scherp om continu te ontwikkelen en verder te groeien. De FD Gazelle bevestigt de inzet van alle collega’s die hard aan deze groei hebben bijgedragen”.

Over de FD Gazellen 2020

Ieder jaar reikt Het Financieel Dagblad de FD Gazellen Awards uit aan de snelst groeiende ondernemingen in Nederland. De FD Gazellen worden ingedeeld naar twaalf categorieën, waarbij een onderscheid wordt gemaakt in regio en omzetklassen. Daarnaast wordt ook de groei van werknemers (in fte’s) en de winstgevendheid meegewogen. Wij zijn natuurlijk ontzettend trots dat Intermedius aan al deze criteria voldoet.

Communicatie
communicatie@intermedius.nl