Volop kennisdeling bij de online Portfoliomanagement Awards

Volop kennisdeling bij de online Portfoliomanagement Awards

Op 5 november 2020 vinden de Portfoliomanagement Awards plaats. Een interactieve middag waar diverse organisaties hun aanpak en resultaten rond dit vakgebied delen. Uiteraard ook gericht op het winnen van de Portfoliomanagement Award 2020. In verband met Covid-19 is een event op locatie met ruim 150 bezoekers helaas niet wenselijk. Daarom vindt de editie 2020 online plaats.

Hoe ziet deze online middag op 5 november eruit?

14:00 uur   Welkom
14:05 uur   Start pitches ronde 1
15:00 uur   Stemmen en intermezzo
15:10 uur   Start pitches ronde 2
16:10 uur   Stemmen en afsluiting

Om deze middag online bij te wonen moet u ingeschreven zijn. Dit kan via onderstaande link:

Later terugkijken en stemmen?
Geen probleem natuurlijk. Via de website portfoliomanagementawards.nl kunnen na 5 november alle pitches bekeken worden. En er kan tot 1 december gestemd worden: Wie heeft zich het beste in de spotlights geplaatst om zo de strategie en de operatie aan elkaar te verbinden.

Bekendmaking winnaar
Op 1 december, na sluiting van de stemlijnen, worden de winnaars van de Awards bekendgemaakt. Dit is niet live te volgen, maar wordt via diverse online kanalen (website, LinkedIn en E-mail) bekend gemaakt.

Communicatie
communicatie@intermedius.nl