Drie nieuwe consultants gestart

Drie nieuwe consultants gestart

De afgelopen periode zijn er drie nieuwe collega’s bij Intermedius gestart. Op 18 november 2019 is Tessa Koolen gestart, op 3 februari Boris Schoenmaker en op 1 april Maura van den Kommer. Allen als Organisatieadviseur Portfoliomanagement. 

Tessa Koolen heeft een master Sociologie, specialisatie Management en Organisatie, afgerond aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Met een scriptie over samenwerking tussen organisaties en praktijkervaring bij het Ministerie van Defensie, brengt zij veel kennis mee. Tessa kun je omschrijven als een ambitieuze, nieuwsgierige consultant die nieuwe uitdagingen graag aangaat. ‘Ik krijg enorm veel energie wanneer ik structuur en overzicht kan brengen in complexe situaties, en mensen mee kan nemen om gezamenlijk naar een eindresultaat toe te werken’. Tessa heeft inmiddels haar eerste opdracht op het gebied van strategisch portfoliomanagement bij Netbeheer Nederland afgerond. Zij heeft aan de hand van het volwassenheidsmodel een analyse gemaakt van het huidige portfoliomanagement en een advies opgesteld met daarin een concreet stappenplan voor verdere professionalisering.  

Boris Schoenmaker is een gedreven consultant met brede ervaring op het gebied van Business Proces Management. Met name op het vlak van procesoptimalisatie, implementatie van een nieuwe Way of Working en projectbeheersing. Hij is hierbij 1 jaar werkzaam in Spanje geweest. Boris heeft een master Business Administration aan de Vrije Universiteit Amsterdam afgerond. In zijn vrije tijd blogt Boris graag over persoonlijke ontwikkeling, psychologie en gedragsverandering. Hij laat zich omschrijven als een energiek persoon die graag een positieve impact maakt. Momenteel is Boris werkzaam als Quality Control medewerker bij Energie Data Services Nederland (EDSN). Voor het omvangrijke programma C-ARM, waarin systemen en processen van regionale netbeheerders worden gecentraliseerd en geüniformeerd, draagt Boris mede zorg voor de uitvoering van interne metingen en controles om zo oplevering en kwaliteit te waarborgen. 

Maura van den Kommer is een energieke organisatieadviseur met uitgebreide werkervaring als projectmanager en scrummaster binnen de financiële sector. Stakeholdermanagement, changemanagement en Agile werken zijn haar expertises. ‘Ik leg graag de verbinding met anderen en krijg energie van gezamenlijk resultaten behalen. Daarin luister ik naar anderen en kijk ik wat er nodig is om draagvlak te creëren’. Maura heeft een master in Internationale Ontwikkelingsstudies aan de Universiteit van Amsterdam afgerond. Vanuit haar achtergrond in Culturele Antropologie maakt ze in haar werk graag de combinatie met gedrag en samenwerking. Een goede match dus met Intermedius, die in haar opdrachten aandacht aan zowel de ‘harde’ proceskant als aan de ‘zachte’ menskant besteedt. Maura zet momenteel haar kennis en ervaring in voor de ontwikkeling van best practices voor strategisch portfoliomanagement. 

Communicatie
communicatie@intermedius.nl