Frank Wiersma nieuwe Managing Partner

Frank Wiersma nieuwe Managing Partner

Frank Wiersma is per 1 oktober 2019 nieuwe Managing Partner bij Intermedius. ‘Om de groei van Intermedius te versnellen hebben wij ons partnerteam uitgebreid met Frank Wiersma’, aldus het Management Team van Intermedius. Frank Wiersma gaat zich richten op het verder ontwikkelen van de organisatie, met specifieke aandacht voor het servicen van nieuwe en bestaande klanten. Daarnaast zal hij ook een aantal bedrijfsvoeringstaken op zich gaan nemen.

Inhoudelijke expertise en ondernemerskwaliteiten

Frank heeft met twintig jaar in het management consultancy vak uitgebreide ervaring opgebouwd in het begeleiden van effectiviteits- en efficiency vraagstukken voor cliënten in een variëteit aan sectoren. Wiersma heeft onder andere als Manager bij Ernst & Young Advisory en ConQuaestor zijn inhoudelijke en sales expertise ontwikkeld. In zijn laatste functie bij O&i management consultants was Frank als Managing Partner verantwoordelijk voor de algehele bedrijfsvoering en sales, en heeft hij een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van de organisatie geleverd.

Frank heeft in de loop der jaren een breed netwerk opgebouwd met trackrecord in het optimaliseren van processen, inrichting van performance management en het verbinden van strategische keuzes met operations. Met zijn ervaring en enthousiaste persoonlijkheid past hij goed bij het team van Intermedius. Zijn visie en manier van werken sluiten naadloos aan op Intermedius: op een efficiënte en vooral ook enthousiaste manier samenwerken, zodat je als organisatie en medewerkers trots kunt zijn op wat je te bieden hebt. Dat is voor Intermedius de essentie.

Frank: “In de markt zie ik grote behoefte aan het verkrijgen van meer grip op het realiseren van de strategie. De echte successen worden volgens mij behaald als op basis van portfoliomanagementprincipes de samenwerking tussen directie, management en werkvloer goed is georganiseerd. Door grip op de totale portfolio’s en deze aan te laten sluiten op de strategische doelen, worden organisaties in staat gesteld om wendbaar te acteren en het verschil bij klanten te maken. De unieke aanpak, deskundigheid en visie van Intermedius sluiten hier naadloos op aan. En de kundige en bevlogen consultants maken van Intermedius een adviesbureau dat écht voor haar klanten gaat. Een werkwijze en ambitie die goed bij mijn ervaringen en visie op het adviesvak passen”.  

Intermedius is verheugd met de komst van Wiersma. “Wij hebben de afgelopen jaren een forse groei doorgemaakt. Er staat een mooi fundament en we willen daar graag verder aan bouwen. Met Frank gaan we daar zeker verdere invulling aan geven”.

Communicatie
communicatie@intermedius.nl