Jimmy Hardenbol per 1 september gestart

Jimmy Hardenbol per 1 september gestart

Jimmy Hardenbol is per 1 september gestart met zijn nieuwe uitdaging als Consultant Portfoliomanagement bij Intermedius. In deze rol is hij verantwoordelijk voor organisatieontwikkeling en -inrichting met behulp van strategisch portfoliomanagement. Hij kan direct aan de slag bij de Gemeente de Ronde Venen.

Jimmy is erg enthousiast om aan de slag te gaan bij Intermedius: “Ik voelde me direct welkom en thuis bij Intermedius. De collega’s zijn vriendelijk en behulpzaam. Er is enorm veel kennis, ervaring en enthousiasme aanwezig en ik ben trots dat ik hier mijn steentje aan bij kan dragen.”

Jimmy zijn kracht ligt in het scherp analyseren en vertalen van strategische doelstellingen naar tactisch en operationeel niveau en kan complexe zaken op een begrijpelijke manier uitleggen. Dit maakt hem in staat om op ieder niveau in de organisatie verbinding te leggen. Met zijn achtergrond in accountancy en toegepaste psychologie combineert hij zijn analytisch vermogen met een mensgerichte kijk op verandermanagement.

“Ik geloof dat iedereen energie krijgt van mooie resultaten en dat energie en werkplezier weer bijdragen aan mooie resultaten. Ik zie het als een uitdaging om deze flow steeds weer te bereiken. Ik ben geïntrigeerd door de groepsdynamiek en probeer altijd te doorgronden hoe de dynamiek in een nieuwe groep is.”

De afgelopen jaren heeft Jimmy zich beziggehouden met het hervormen van afdelingen, implementeren van portfoliomanagement, Agile-transformatie en projectmanagement bij de rijksoverheid. Aanvullend hierop heeft hij onderzoek gedaan naar de veranderbereidheid binnen een zelfstandig bestuursorgaan.

Momenteel volgt hij een Master of Business Administration en rond deze in 2020 af.

Communicatie
communicatie@intermedius.nl