Even voorstellen Rosanne Jansen

Even voorstellen Rosanne Jansen

Rosanne Jansen is per 1 augustus gestart met haar nieuwe uitdaging bij Intermedius als Organisatie adviseur Portfoliomanagement. Ze gaat deze maand starten bij Energie Data Services Nederland.

Rosanne heeft een master Sociale- Organisatiepsychologie afgerond aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Rosanne kan je omschrijven als een energieke en gedreven dame die graag met een gezonde dosis humor aan de slag gaat. Ze heeft ervaring opgedaan in verschillende branches die goed pasten bij haar studie achtergrond. Haar eerste rol had betrekking op het verbeteren van gespreksvaardigheden. Deze oplossingen werden bij klanten geïmplementeerd waar Rosanne de regie over voerde. De relatie met de klant en ervoor zorgen dat op het juiste moment de juiste activiteiten opgepakt werden, was voor haar keer op keer de leuke uitdaging. Als psycholoog kwam de kennis van gespreksvaardigheden ook goed van pas om de diensten verder te optimaliseren.

“Ik krijg enorm veel energie wanneer ik structuur en overzicht kan bieden aan mijn omgeving, zodat we focussen op enerzijds efficiënter en met grotere toegevoegde waarde aan de slag kunnen gaan en anderzijds beter kunnen samenwerken.”

Rosanne heeft haar eerste maand bij Intermedius als een leuke ontdekking periode ervaren: “Vanaf de eerste dag voelde ik mij direct thuis in het team en de organisatie. De kennis, ervaring en openheid in de organisatie spreken mij aan. Daarnaast vind ik het fijn dat er door Intermedius bij verandertrajecten – naast de proceskant – ook gekeken wordt naar cultuur en gedrag in organisaties. We hebben op deze manier dezelfde overtuiging dat bij succesvol willen veranderen de crux vooral zit in gedrag en communicatie met de mensen in een organisatie. Ik kan niet wachten om te beginnen bij mijn opdracht waarin ik deze visie en ervaring kan inzetten.”

Communicatie
communicatie@intermedius.nl