BPUG 2019: Maak het verschil in een dynamische wereld…Hoe dan?

BPUG 2019: Maak het verschil in een dynamische wereld…Hoe dan?

Op donderdag 20 juni 2019 vindt voor de 22ste keer het BPUG seminar plaats in de jaarbeurs in Utrecht. Dit jaar staat het thema ‘EmPowered by Innovation’ centraal. Intermedius geeft in de ochtend een interactieve workshop met als titel: Maak het verschil in een dynamische wereld…Hoe dan?

Workshop van Intermedius

Tijdens deze workshop geven Diane Dros en Anne Hendriksen (beide Intermedius), deelnemers inzicht in de toegevoegde waarde die ze kunnen leveren in deze innovatieve wereld.  Sturen op de executie van de strategie is een thema waar veel organisaties momenteel mee bezig zijn. Welke initiatieven leveren toegevoegde waarde en welke niet? Hoe je dit met inhoud aantoont, is één aspect. Gezien en gehoord worden is een tweede. Want wie wil nu niet gevraagd worden om een bijdrage te leveren aan interessante transities? Hoe zorg je dat jouw unieke kwaliteiten binnen de organisatie gezien worden? Tijdens deze 45 minuten workshop gaan we binnen een framework de kwaliteiten van deelnemers neerzetten op een pakkende manier. What does it take to make a difference?

Intermedius op de sponsormarkt

Intermedius zal de gehele dag aanwezig zijn op de sponsormarkt. Onze consultants voorzien deelnemers van informatie. Ook sparren ze graag over de strategische rol van Portfoliomanagement in de dynamiek van de huidige markt.

Over BPUG 2019

Op het BPUG seminar 2019 leren deelnemers van praktijkverhalen en lessons learned van vakgenoten. Internationale sprekers, 15 workshops, praktijkcases, games & best practices zullen de revue passeren. Tijdens de pauzes is er een sponsormarkt en is er volop gelegenheid om te netwerken met vakgenoten. Bekijk het gehele programma.

Anne Hendriksen
anne.hendriksen@intermedius.nl