Linda Prijs per 1 april gestart

Linda Prijs per 1 april gestart

Op 1 april is Linda Prijs gestart als consultant strategisch portfoliomanagement bij Intermedius. Linda wordt in haar nieuwe rol verantwoordelijk voor organisatie ontwikkeling en -inrichting met behulp van strategisch portfoliomanagement.

Linda is direct gestart op een lopende opdracht bij Schiphol Group. Linda is in 2015 afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit met een master bestuurskunde: Arbeid, Organisatie & Management. Daarna heeft ze het trainee programma Overheid succesvol afgerond om vervolgens haar carrière bij de gemeente Rotterdam als adviseur te vervolgen. Hier heeft ze veel ervaring opgedaan met het structureren van informatie en analyseren van voortgangsrapportages. Nu gaat Linda zich volledig storten op haar eerste opdracht bij Intermedius. Diane Dros, managing partner bij Intermedius: “Linda heeft ruime ervaring in het sturen op de voortgang en legt gemakkelijk verbindingen. Haar positieve energie is aanstekelijk! Ze heeft veel ervaring met het structureren van informatie en is daadkrachtig in het geven van advies aan management en directie.”

Linda is een energieke organisatieadviseur die graag aan de slag gaat met portfoliovraagstukken. Analyseren en het maken van een actieplan rondom de voortgangsrapportages Door haar bedrijfskundige en bestuurskundige achtergrond ziet ze hoe onderdelen van een organisatie elkaar beïnvloeden. Hierdoor is ze in staat om de essentie van een vraagstuk helder te krijgen en te schakelen naar hetgeen wat op dat moment nodig is. Dit heeft ze o.a. ook gedaan als projectsecretaris bij de Drechtsteden. Hier had Linda de opdracht om een plan van aanpak en financieringsvoorstel te schrijven om de invlechting van een gemeente mogelijk te maken in de Gemeenschappelijke Regeling Drechtsteden.

Linda is erg blij dat ze voor Intermedius aan de slag mag. ‘‘Ik vind het heel fijn dat een implementatie adviesbureau aandacht heeft voor zowel de structuur en proceszijde als ook voor de cultuur en gedragszijde om als organisatie te verbeteren en groeien. Ik ben namelijk van mening dat een organisatieverandering alleen tot stand kan worden gebracht indien er ook aandacht is voor houding en gedrag van medewerkers. Dit omdat draagvlak en betrokkenheid van groot belang is in het slagen van de verandering,’’ aldus Linda. Als consultant zorgt Linda voor het structureren en optimaliseren van processen waarbij ze door haar mensgerichte aanpak zorgt dat er op operationeel, tactisch en strategisch niveau verbinding ontstaat. 

Anne Hendriksen
anne.hendriksen@intermedius.nl