Twee nieuwe consultants gestart

Twee nieuwe consultants gestart

Op 1 maart is Emma Ligtenbelt gestart en op 1 april is Kjeld Janssen gestart bij Intermedius. Beide als consultant strategisch portfoliomanagement.

Emma Ligtenbelt heeft meer dan zes jaar professionele ervaring in verschillende rollen bij Unilever. Als transformation manager, portfolio & innovation planner en Process Improvement Manager. Na haar afgeronde master in mechanical enginering is ze gestart met een trainee programma bij Unilever. In haar eerste rol bij Unilever was ze verantwoordelijk voor de proces verbetering in ‘dé margarine fabriek’ in Rotterdam Zuid. Niet een plek waar ze vanachter haar computer de cijfers analyseerde, maar ze liep dagelijks over de werkvloer om in de praktijk te zien hoe het beter kon. In de afgelopen jaren heeft ze zich bezig gehouden met zowel transformatie vraagstukken als planning en people management.

Emma heeft haar eerste maand bij Intermedius als een ontdekkingsreis ervaren: “Vanaf de eerste dag voel ik me direct opgenomen in het team. Om na twee weken al gelijk met je neus in de boter te vallen op de Portfoliomanagement Awards was natuurlijk heel erg leuk! Ik heb zo veel geleerd van alle verhalen die ik heb gehoord.” De kracht van Emma is haar informatiedeskundigheid en haar kunde om mensen te coachen, trainen en samenbrengen. “Ik analyseer complexe problemen graag grondig, zonder de details uit het oog te verliezen”. Ze zit sinds begin april op een strategisch portfoliomanagement opdracht bij de Gemeente Amsterdam.

Kjeld Janssen zet zich sinds deze maand in als strategisch portfoliomanagement consultant. Kjeld is hiervoor actief geweest als consultant bij grote organisatievraagstukken.

Kjeld is een gedreven veranderdeskundige met veel ervaring bij grote projecten en een passie voor portfoliomanagement. Hij is graag de spil tussen verschillende afdelingen en projecten. Kjeld heeft een achtergrond in ICT, met een masterdiploma in projectmanagement en een bachelor in Information Technology. Kjeld heeft succesvol opdrachten gedaan in verschillende branches (FMCG, logistiek, retail en onderwijs) met verschillende rollen (consultant, portfoliomanager, interim manager) en bij grote internationaal opererende organisaties. Kjeld heeft zich tijdens al deze trajecten bewezen als zeer analytisch maar pragmatisch ingesteld. Hij is altijd op zoek naar de vraag achter de vraag, om zo in korte tijd de ware behoefte en interne politiek van zijn klant te doorgronden. Kjeld Janssen: “Ik word enthousiast van advisering rondom verandervraagstukken en ben als consultant van toegevoegde waarde voor organisaties die hun strategisch portfoliomanagement professionaliseren.”

De kersverse Intermedius consultants worden door hun nieuwe werkgever omschreven als “prachtige aanwinsten van Intermedius en een grote toegevoegde waarde voor klanten om strategisch portfoliomanagement naar een hoger niveau te brengen.” Diane Dros, managing director bij Intermedius voegt toe: “De ervaring van Kjeld in strategisch portfoliomanagement, zorgt dat hij snel en effectief de inhoud en ook de context van een vraagstuk kan doorgronden. Emma is erg succesvol om haar opgedane kennis direct in de praktijk te brengen. Ze blijft altijd kritische vragen stellen en kan zich goed verplaatsen in de klant.”

Anne Hendriksen
anne.hendriksen@intermedius.nl