Nieuwsbrief Intermedius februari 2019

Nieuwsbrief Intermedius februari 2019

In een snel veranderende wereld zijn flexibele organisaties steeds belangrijker. Allianties zijn hiervoor een goed instrument. Door gezamenlijk op te trekken kunnen organisaties kansen grijpen, risico’s delen en (op kosten) concurreren met grotere partijen. Het is daarnaast mogelijk om complexe, branche-overstijgende producten en diensten te ontwikkelen. Menko Busch en Bob van den Engel gaan in hun artikel dieper in op het goed leggen van een fundament voor succesvolle allianties. 

Ben je benieuwd waarom verbinding en draagvlak creëren centraal stonden bij de transitie van De Politieacademie naar de politie? Lees dan de praktijkcasus over de Politie.  Daarnaast stelt key-note spreker van de Portfoliomanagement Awards 2019, Maarten Konigs,  zich voor.

En wist je al dat er op 14 maart 2019 weer Portfoliomanagement Awards zijn? Lees er alles over op de website.

Heel veel leesplezier!

Lees de volledige nieuwsbrief hier.

Anne Hendriksen
anne.hendriksen@intermedius.nl