Nieuwsbrief Intermedius december 2018

Nieuwsbrief Intermedius december 2018

Leiderschap en waarden

Organisaties, zowel in de publieke als private sector, staan voor nogal wat uitdagingen om flexibel, waardevol en skilled te zijn. Er vindt een  verschuiving plaats van de manier van organiseren en het sturen op waarden. Maar wat vraagt dit van een leider? Robin Dorsman gaat hier dieper op in, in zijn artikel over leiderschap. Verder is er een leuk artikel waarin een aantal inspirerende leiders centraal staan. Bob de Wit deelt zijn inzichten over transformationeel en transactioneel leiderschap. Hij heeft hier tijdens zijn masterscriptie onderzoek naar verricht en deel een aantal opvallende resultaten.

En wist je al dat er op 14 maart 2019 weer Portfoliomanagement Awards zijn? Lees er alles over op de website.

Ook deze nieuwsbrief zit weer vol mooi inzichten voor 2019. Heel veel leesplezier!

Lees de volledige nieuwsbrief hier.

Tags:
Anne Hendriksen
anne.hendriksen@intermedius.nl