Lin Heilbron nieuwe consultant (strategisch) portfoliomanagement bij Intermedius

Lin Heilbron nieuwe consultant (strategisch) portfoliomanagement bij Intermedius

We hebben wederom een nieuwe collega mogen verwelkomen. 1 november is Lin Heilbron gestart bij Intermedius. Ze maakt sindsdien deel uit van ons team van consultants dat zich bezighoudt met (strategisch) portfoliomanagement. In haar eerste opdracht voor Intermedius gaat zij aan de slag bij de Nederlandse Spoorwegen, waar ze gaat adviseren over de inrichting van Key Value Metrics. 

Lin heeft een Master Health Care Management aan de Erasmus Universiteit afgerond en daarna in diverse projectmanagement rollen bij het UWV gewerkt. Ze is in haar werk altijd op zoek naar optimalisatie van processen om zo de kwaliteit van deze processen te verbeteren, hierbij maakt ze graag gebruik van actief stakeholder-engagement. “Ik word enthousiast als ik organisaties kan ondersteunen bij het optimaliseren van bedrijfsprocessen, daarbij is de hoogst mogelijke klantbetrokkenheid en -tevredenheid een belangrijke drijfveer. Bij UWV lag mijn focus op het ontwikkelen van solide stuur-en verantwoordingsinformatie en ook bij Intermedius wil ik organisaties ondersteunen bij het verkrijgen van grip en wendbaarheid. Ik voel me al sinds mijn eerste dag zeer op mijn plek bij Intermedius en breng mijn kennis en ervaring graag in de praktijk,” aldus Lin.

Ook Otto ten Dam, managing director bij Intermedius, is erg blij met de komst van Lin: “We zijn ontzettend blij dat Lin ons team komt versterken. Ze is een echte teamspeler, legt gemakkelijk verbindingen en is ontzettend analytisch. Door haar ervaringen als managementtrainee heeft ze veel ervaring met het geven van advies aan management en directie.”

Anne Hendriksen
anne.hendriksen@intermedius.nl