Jury Portfoliomanagement Awards 2019 is bekend

Jury Portfoliomanagement Awards 2019 is bekend

Een gevarieerde groep van deskundigen uit zowel het bedrijfsleven als not-for-profit.

Met trots presenteren wij de jury van de Portfoliomanagement Awards 2019. De juryleden vormen samen een uitgebalanceerd team. Zij gaan de ‘Portfoliomanager of the Year’ en het ‘Portfolioteam of the Year’ benoemen.

Met het bekendmaken van de onafhankelijke vakjury van de tweede editie van de Portfoliomanagement Awards wordt een volgende stap gezet om het vakgebied Strategisch portfoliomanagement verder op de kaart te zetten. De vakjury heeft een belangrijke rol, want naast de stem van het publiek weegt het oordeel van de vakjury mee in de uiteindelijke uitslag.

Onafhankelijke jury
Verschillende grote stakeholders vanuit de overheid, het bedrijfsleven en het onderwijs nemen zitting in de jury. Ze zijn vanuit diverse invalshoeken actief betrokken bij het vakgebied strategisch portfoliomanagement. Vanuit de rol van opdrachtgever, beslisser, expert als scope van de portfolio – innovatie, change en allianties. De samenstelling van de jury wisselt jaarlijks. Dit jaar bestaat de zeskoppige jury uit:

  • Ted van Dongen (CTO Beslist.nl)
  • Dre Versteegh (Expert portfoliomanagement)
  • Natalie van Berkel (Stedelijk Directeur Interne Dienstverlening gemeente Amsterdam)
  • Daniël Jolink (Portfoliomanager Radboud UMC, Portfoliomanager of the Year 2018)
  • Hans Timmerman (CTO Dell Nederland)
  • Maarten Konigs (docent alliantiekunde SIOO, docent ketenregie Erasmus Academie en partner Holland Branding Group)

De jury beoordeeld de kandidaten op hoe ze het verschil maken in de totstandkoming van een wendbare organisatie. En dat verschil kan op vele manieren gemaakt worden. Of dit nu op operationeel, tactisch of strategisch niveau is, dat maakt niet uit. Het doel is dat het DT/MT/zelfsturende teams beter in staat zijn om te sturen op het leveren van toegevoegde waarde.

Kandidaten kunnen zich nog inschrijven voor de Portfoliomanagement Awards 2019. Bezoek de website voor meer informatie: www.portfoliomanagementawards.nl

Anne Hendriksen
anne.hendriksen@intermedius.nl