Persoonlijke verrassing voor portfoliomanagement teams

Persoonlijke verrassing voor portfoliomanagement teams

De afgelopen dagen zijn verscheidene portfoliomanagement teams in Nederland verrast met een bezoekje van twee pieten. Al deze teams hebben in 2018 het verschil gemaakt op portfoliomanagement gebied. Deze actie is de officiële aftrap voor de Portfoliomanagement Awards, die op 14 maart 2019 voor de tweede keer gehouden worden.

Tijdens de bezoeken aan diverse organisaties werden portfoliomanagers en hun teams overvallen door 2 pieten en een consultant van Intermedius. Speciaal voor deze gelegenheid hadden ze persoonlijk repen van Tony Chocolonely meegenomen. De reacties waren ontzettend enthousiast! Alle mensen die benaderd zijn, hebben in 2018 mooie stappen in het portfoliomanagement vakgebied gezet.

Tijdens de tweede editie van de Portfoliomanagement Awards zullen een aantal portfoliomanagers en portfolioteams hun verhaal delen. Het bevorderden van de onderlinge samenwerking, koers houden en het vormgeven van de rol van portfoliomanagement zijn enkele van de onderwerpen die aan bod komen. Daarnaast zal o.a. Maarten Konigs met een in spirerend verhaal komen over de hype van zelforganisatie.

Maak je graag onderdeel uit van deze leuke middag? Meld je aan en maak het verschil!

Of heb jij (en je team) dit jaar het verschil gemaakt in de totstandkoming van een wendbare organisatie? Deel je verhaal dan tijdens de Portfoliomanagement Awards en schrijf je in als kandidaat.

Anne Hendriksen
anne.hendriksen@intermedius.nl