Feestelijk uitreiking FD Gazelle voor Intermedius

Feestelijk uitreiking FD Gazelle voor Intermedius

Afgelopen dinsdag 6 november 2018 zijn de FD Gazellen officieel uitgereikt in de Philharmonie te Haarlem. Bij deze feestelijke uitreiking zijn tevens de gouden, zilveren en bronzen FD Gazellen bekend gemaakt. Intermedius heeft de FD Gazelle 2018 voor de regio West tijdens deze bijeenkomst in ontvangst genomen. In totaal kregen 287 bedrijven de titel FD Gazelle uitgereikt als beloning voor hun bovengemiddelde groei. Het gaat om bedrijven uit Noord-Holland, Zuid-Holland en Flevoland die ten minste 20% in omzet groeiden over de laatste drie boekjaren. De FD Gazellen Award is voor Intermedius een onafhankelijke bevestiging dat we als organisatie goed op weg zijn.

Een mooi feestje

De prijsuitreiking startte om 15.30 uur en werd rond 17.30 uur afgesloten met een persfotomoment en een netwerkborrel. Otto ten Dam in een eerdere toelichting: “De benoeming komt echt als een kers op de taart dit jaar! We bestaan namelijk in november 12 ½  jaar.” Otto heeft gisteren ontzettend genoten van het feestje in Haarlem. “De FD Gazelle bevestigt de inzet van iedereen die hard aan onze groei heeft bijgedragen. Zowel klanten als alle Intermedius medewerkers. Het was mooi hier gisteren met mede-ondernemers bij stil te staan. Alle felicitaties voor Workstreampeople, Mint Tower Capital Management en Dataplace, die in onze categorie de gouden, zilveren en bronzen award in de wacht sleepte”, aldus Otto ten Dam, oprichter en managing partner van Intermedius.

Over de FD Gazellen 2018

De FD Gazellen Awards gelden als een goede graadmeter voor het economische klimaat in Nederland. Ieder jaar reikt Het Financieele Dagblad de FD Gazellen Awards uit aan de snelst groeiende ondernemingen in Nederland. De FD Gazellen worden ingedeeld naar twaalf categorieën, waarbij een onderscheid wordt gemaakt in regio en omzetklassen. Dit jaar werd voor het eerst ook de groei van werknemers (in fte’s) en de winstgevendheid meegewogen. Bekijk hier de gehele lijst. Wij zijn natuurlijk ontzettend trots dat Intermedius aan al deze criteria voldoet.

Anne Hendriksen
anne.hendriksen@intermedius.nl