Intermedius voor 2e keer op rij FD Gazelle

Intermedius voor 2e keer op rij FD Gazelle

Ontzettend trots zijn we. Intermedius is FD Gazelle 2018! Ook vorig jaar waren wij Gazelle, maar dit jaar is het door de aangescherpte selectiecriteria wel extra bijzonder. De FD Gazellen Award is voor ons een onafhankelijke bevestiging dat we als organisatie goed op weg zijn. Deze mooie benoeming konden we natuurlijk alleen mogelijk maken doordat klanten in ons geloven. Zij hebben vertrouwen in ons en houden ons scherp om continu te ontwikkelen en verder te groeien.

Kers op de taart

“De benoeming komt echt als een kers op de taart dit jaar! We bestaan namelijk in november 12 ½  jaar. Na de toch wel pittige jaren tijdens de crisis hebben we de afgelopen jaren volop ingezet op de ontwikkeling van unieke concepten en producten. Zo hebben we onze toegevoegde waarde geleverd bij klanten. De FD Gazelle bevestigt de inzet van iedereen die hard aan deze groei heeft bijgedragen”, aldus Otto ten Dam, oprichter en managing partner van Intermedius.

Over de FD Gazellen 2018

De FD Gazellen Awards gelden als een goede graadmeter voor het economische klimaat in Nederland. Ieder jaar reikt Het Financieele Dagblad de FD Gazellen Awards uit aan de snelst groeiende ondernemingen in Nederland. De FD Gazellen worden ingedeeld naar twaalf categorieën, waarbij een onderscheid wordt gemaakt in regio en omzetklassen. Dit jaar werd voor het eerst ook de groei van werknemers (in fte’s) en de winstgevendheid meegewogen. Wij zijn natuurlijk ontzettend trots dat Intermedius aan al deze criteria voldoet.

Over Intermedius

Intermedius is een implementatie adviesbureau gespecialiseerd in portfoliomanagement in hybride, Agile en traditionele omgevingen (of combinaties daarvan). Wij stellen organisaties in staat het verschil te maken, waardoor medewerkers trots zijn op hun organisatie en hun team. Met onze eigen unieke werkwijze, instrumenten en modellen richten wij portfoliomanagement effectief in, en voeren het uit op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Onze ervaren consultants zijn daarbij zowel vraagbaak als partner in het optimaliseren van de portfolio-organisaties.

 

Tags:
Anne Hendriksen
anne.hendriksen@intermedius.nl