Toppers portfoliomanagement delen hun kennis

Toppers portfoliomanagement delen hun kennis

Op 4 oktober 2018 heeft de top van portfoliomanagement in Nederland hun kennis gedeeld. Tijdens een interactieve middag hebben de zeven finalisten van de Portfoliomanagement Awards 2018 hun visie en aanpak op portfoliomanagement openhartig uiteengezet.  

De middag was opgedeeld in twee rondes. Het eerste uur werden de best practices gedeeld van het Ministerie van Defensie, Vitens en van de gemeente Leidse regio. Na een vragensessie en korte pauze werden de deelnemers getrakteerd op de praktijkverhalen van Radboud UMC, Rijkswaterstaat, Enexis en ABN-Amro. De energie die er was tijdens de Award uitreiking van 22 maart 2018, werd weer aangewakkerd door de goede vragen en het samenzijn van gelijkgestemden.

Portfoliomanagement Awards

De zeven finalisten straalden op het podium omdat zij hun verhaal konden delen met het publiek. Ze hebben allen in 2018 succesvol deelgenomen aan de Portfoliomanagement Awards. Ook in 2019 worden er weer Awards uitgereikt. Het thema voor 2019 is: Ik maakt het verschil door…? Deze prijs beoordeelt niet alleen op de ‘harde’ geleverde prestaties, maar kijkt ook naar de zachtere kanten als visie, rolneming, impact, samenwerken en rolneming. Er worden weer twee Awards uitgereikt: ‘Portfoliomanager of the Year’ en ‘Portfolioteam of the Year’. De Awards worden uitgereikt op donderdag 14 maart 2019 tijdens een feestelijke middag bij Inn Style in Maarssen.

De Initiatiefnemers

De finalisten wilden graag nog een vervolg geven aan de Portfoliomanagement Awards van 22 maart 2018. Samen met sponsoren Intermedius en IPMA is de kennissessie georganiseerd.

Anne Hendriksen
anne.hendriksen@intermedius.nl