Robin Dorsman versterkt team Intermedius

Robin Dorsman versterkt team Intermedius

Robin Dorsman is per 1 augustus gestart met zijn nieuwe uitdaging bij Intermedius als Consultant Portfoliomanagement. Robin wordt in zijn nieuwe rol verantwoordelijk voor organisatie ontwikkeling en -inrichting, innovatie en informatiemanagement. Hij kan direct aan de slag met een mooie opdracht in de regio Leiden als ‘kwartiermaker’ informatiemanagement van 4 gemeenten.  

Robin Dorsman heeft enorm veel zin om aan de slag te gaan bij Intermedius:  “Vanaf de eerste dag voel ik me zeer welkom en thuis bij deze organisatie. De kennis, ervaring en netwerk die er zijn, zijn enorm en ik kan niet wachten om dit bij mijn eerste opdrachtgever in de praktijk te brengen. Ik merk dat de persoonlijke, klantgerichte en professionele benadering van Intermedius wordt gewaardeerd en goed bij me passen.” De kracht van Robin ligt in het opstellen, verbinden en vertalen van (strategische) organisatiedoelen naar tactisch en operationeel niveau. “Hierbij werk ik enerzijds op basis van energie en ambitie en anderzijds besteed ik veel aandacht aan draagvlak creatie, samenwerking en focus. In mijn nieuwe opdracht wordt op deze vlakken gelijk veel van me gevraagd. Ik ga helpen om de organisatie in staat te stellen te sturen en keuzes te maken o.b.v. informatiemanagement. Gemeenschappelijke visie, doelen, plannen en taken en rollen zijn hierin onmisbare schakels. Erg uitdagend!”

Het Intermedius team heeft er dus weer nieuwe versterking bij. Robin Dorsman, startte in 2012 als Adviseur bij de Dienstenorganisatie van de PKN te Utrecht, heeft vervolgens 2 jaar gewerkt bij PBLQ in verschillende opdrachten bij rijksoverheid instellingen op met name informatiemanagement gebied. De afgelopen twee jaar heeft hij gewerkt bij de gemeente Utrecht. Robin deed de afgelopen jaren ruime ervaring op als Informatie- en Procesmanager bij omvangrijke projecten in deze gemeente. Zijn expertise ligt op het vlak van business information planning, privacy- en informatiebeveiligingsbeleid voor de Bestuurs- en Concernstaf en Raadsorganen. Tevens was hij lid van het veranderteam van de afdeling Bedrijfsvoeringsvoorzieningen binnen de directie Informatievoorzieningen om expertise op te bouwen en verdere ontwikkeling van houding en gedrag. Robin behaalde in 2011 zijn Master of Arts (Politieke Geschiedenis) aan de Universiteit van Leiden. In 2016 behaalde hij zijn tweede masters (Master of Science) in Public Information Management aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam.

Diane Dros, managing partner Intermedius, benadrukt zijn brede ervaring in de vertaling van strategie naar operatie en vs. en wijst daarnaast op zijn vermogen “klanten te laten sturen en duurzame relaties met hen te bouwen”. Ook blijft Robin zich continue ontwikkelen d.m.v. verschillende opdrachten, trainingen en opleidingen, licht Dros toe. “Robin is erg succesvol om zijn opgedane kennis direct in de praktijk te brengen. Hij blijft zo altijd up-to-date van de laatste ontwikkelingen en kan zich goed verplaatsen in de klant.”

Anne Hendriksen
anne.hendriksen@intermedius.nl