Strategisch Portfoliomanagement bij Defensie

Strategisch Portfoliomanagement bij Defensie

Maandagmiddag 16.00 uur. We willen graag meer weten over hoe Dick Koen (portfoliomanager bij Defensie) strategisch portfoliomanagement bij Defensie op de kaart heeft gekregen. Samen met zijn collega Martien Kooijman (stafofficier IV&C4I) spreken we hen over waar ze nu staan en minstens zo interessant – waar willen ze naar toe wil. Aanleiding van ons gesprek is dat team Defensie de Award Portfolioteam of the Year heeft gewonnen. De jury was zeer te spreken over de verbinding die het team aan het bouwen is tussen strategie en operatie en de visie van Dick Koen hierop. Deze verbinding en visie maken dat portfoliomanagement er mede voor zorgt dat de organisatie wendbaar en flexibel is.

Benieuwd hoe Dick en zijn team dit aanpakken? Lees het gehele artikel in het vakblad Projectie #3 van 2018.

Anne Hendriksen
anne.hendriksen@intermedius.nl