Maak kennis met Menko Busch

Maak kennis met Menko Busch

Per 1 juni jl. heeft Intermedius zijn team uitgebreid met een nieuwe professional: Menko Busch is gestart als consultant portfoliomanagement.

Menko is een gedreven, nieuwsgierige consultant met meer dan 7 jaar praktische ervaring. Hij heeft ervaring opgedaan in verschillende sectoren zoals finance, zorg, overheid, ngo’s en investeringsmaatschappijen. In zijn laatste rol als strategisch programma consultant bij Thaesis heeft hij zich actief bezig gehouden met marktpositionering en de herinrichting van de organisatiestructuur, verantwoordelijkheden en overlegstructuren.

In de jaren daarvoor heeft hij als social impact consultant bij Sinzer zich ingezet voor het meten en verbeteren van de maatschappelijke impact van meer dan 15 klanten. Het geven van trainingen en intensieve adviestrajecten zijn onderdeel van de gebruikte methoden. Menko geeft over deze opdrachten aan: “Ik inspireer mensen graag door een gezamenlijk doel (purpose) uit te werken in eenvoudige stappen en deze te verbinden aan concrete programma’s en projecten.”

Bij Intermedius heeft Menko een nieuwe uitdaging gevonden. Intermedius is een implementatie adviesbureau gespecialiseerd in portfoliomanagement in hybride, Agile en traditionele omgevingen (of combinaties daarvan). Consultants van Intermedius zorgen voor verbinding, weten wat er speelt en maken het mogelijk om samen één kant op te bewegen. Zo creëren zij een basis voor een verbetering en een groei van de (portfolio) organisatie.

Intermedius is ontzettend blij met de komst van Menko. “Met zijn ruime ervaring in diverse sectoren en kennis van software ontwikkeling is Menko een mooie versterking voor het Intermedius-team.” In een reactie op zijn start bij Intermedius zegt Menko: “Mijn meerwaarde ligt in het kanaliseren van enthousiaste initiatieven van medewerkers op alle niveaus. Door hun ideeën serieus te nemen en in de praktijk te brengen, ontstaat een opwaartse spiraal van positieve energie, draagvlak, durf én resultaten. Als aanjager help ik vaak door zelf ook ideeën aan te dragen en daar draagvlak voor creëren. Ik heb er ontzettend veel zin om dit in de praktijk te brengen voor Intermedius klanten.”

Anne Hendriksen
anne.hendriksen@intermedius.nl