Best Practice Schiphol tijdens PPM jaarcongres

Best Practice Schiphol tijdens PPM jaarcongres

Op 30 mei 2018 vindt voor de 14de keer het PPM jaarcongres plaats bij Figi in Zeist. Intermedius zal samen met Schiphol openen bij de best practice: Hoe Schiphol Parking en Mobility services grote stappen zet bij het inrichten van hybride portfoliomanagement. Het wordt een interessante sessie waarin hybride portfoliomanagement, waarde toevoegen en de wendbaarheid van Schiphol centraal zullen staan.

Best Practice Schiphol/Intermedius

Wat betekent het om waarde toe te voegen aan de collectieve Schiphol ambitie: To become Europe’s preferred Airport? En met name: Hoe hebben al deze ontwikkelingen impact op Schiphol Parking? Siard Hovenkamp (Manager parking projects, assets & ICT, Schiphol) en Menno van den Brink (consultant portfoliomanagement, Schiphol) nemen deelnemers mee in de reis die Schiphol heeft doorgemaakt. Aan de hand van praktijk ervaringen worden ze meegenomen in de wijze waarop Schiphol hybride portfoliomanagement i.c.m. het Agile gedachtengoed heeft ingericht en nog verder aan het inrichten is. Ze leren hoe Schiphol haar parking portfolio bestuurt en de organisatie in staat stelt snel bij te kunnen sturen voor een optimale ‘Passenger Experience’ op Schiphol.

Over PPM jaarcongres

In de aankomende editie van het PPM Jaarcongres wordt ingezoomd op hoe PPM een cruciale rol gaat vervullen in het sturen en organiseren van transformatie en innovatie. Portfoliomanagement wordt nu méér dan de link tussen strategie en operatie, is straks ook niet meer de vliegende keep die het ‘moet oplossen’. Portfoliomanagement moet de lead nemen in innovatie door het integraal regisseren tussen beleid en uitvoering enerzijds en de diverse operaties anderzijds. Horizontale én verticale afstemming en aansturing.

Deelname

Benieuwd hoe Schiphol Parking toegevoegde waarde levert aan de collectieve Schiphol ambitie. Schrijf je dan nu in voor het PPM jaarcongres 2018 en kom naar de best practice om 13:50 uur.

Anne Hendriksen
anne.hendriksen@intermedius.nl