Terugblik Projectmanagement Parade 2018

Diane Dros op de Projectmanagement Parade 2018

Terugblik Projectmanagement Parade 2018

Vorige week dinsdag was de 14de editie van de Projectmanagement Parade. Een zeer geslaagde dag waar wij een groep van 40 enthousiaste deelnemers wat hebben mogen leren over de waarheid. Hoe creëer je samen een waarheid zodat je samen kan sturen op waarden?

Alle deelnemers waren blij om zo aan het einde van de dag actief met een simpel spel aan de slag te gaan. De leuke workshop is met veel enthousiasme en een goede energie ontvangen! Aan het einde van de workshop heeft Niels Udo (Intermedius) nog kijkje in de keuken van ABN AMRO gegeven. Hoe sturen ze in de Agile ABN AMRO omgeving op toegevoegde waarde? Bent u benieuwd naar zijn verhaal? Download het via de Projectmanagement Parade website.

Anne Hendriksen
anne.hendriksen@intermedius.nl