Workshop “De eenheid van toegevoegde waarde” tijdens Projectmanagement Parade

Workshop “De eenheid van toegevoegde waarde” tijdens Projectmanagement Parade

Ook in 2018 is Intermedius actief betrokken bij de Projectmanagement Parade. De parade vindt plaats op dinsdag 17 april in congrescentrum 1931 te ‘s-Hertogenbosch. Deze keer is het thema van de dag: ‘Betere Projecten voor een Betere Wereld: Maak het verschil als organisatie!”. Intermedius geeft deze dag een interactieve workshop met als titel: Wat is de eenheid van toegevoegde waarde?

Workshop van Intermedius

Tijdens deze actieve workshop gaan Diane Dros en Thijs Jonker (beide van Intermedius), samen met alle deelnemers, in spelvorm de discussie met elkaar aan. Wat is de absolute waarheid? Bestaat zoiets of is er meer een gedragen waarheid, die je gezamenlijk bepaald? En hoe bepaal je zoiets gezamenlijk? Iedereen heeft namelijk verschillende manier van werken (projecten, scrum, kanban etc.) en andere belangen. De handen gaan uit de mouwen en deelnemers gaan naar huis met praktisch handvatten om de volgende dag direct mee aan de slag te gaan.

Over de Projectmanagement Parade

De Projectmanagement Parade is het grootste congres voor de PM community in Nederland. Dit initiatief van IPMA-NL, de branchevereniging voor projectmanagement in Nederland, behandelt jaarlijks een breed spectrum aan actuele ontwikkelingen, uitdagingen en best practices. Van, voor en door de Project Professional. Tijdens de dag zijn er twee (internationale) top-sprekers en 20 tracksessies, bestaande uit praktijkcases en expertsessies. Tijdens de pauzes is er een sponsormarkt en is er volop gelegenheid om te netwerken met 250 vakgenoten. Bekijk het gehele programma.

Deelnemen aan de Parade met korting

Heeft u interesse om een interessante dag te hebben tijdens de Projectmanagement Parade. Via Intermedius kunt u met € 50,- euro korting deelnemen. Mocht u interesse hebben in deze korting dan graag mailen naar expert@intermedius.nl.

Anne Hendriksen
anne.hendriksen@intermedius.nl